Goedkope Renovatiewerken Genk

Renovatiewerken Genk

Renovatiewerken in Genk

Renovatiewerken Genk

Dit artikel biedt u de richtprijzen van verschillende renovatiewerken Genk. Dit is erg handig wanneer u erover nadenkt om uw woning te gaan verbouwen in Genk door de renovatiewerken Genk specialist, Praesy. Er zijn veel mogelijkheden om uw woning te verbouwen. U kunt bijvoorbeeld wat laten doen aan de radiator, de ramen, de trap, de ketel, of de elektriciteit. Verder kunt u ook uw bepleistering laten renoveren. In veel woningen worden plafonds en muren na een aantal jaar toch wat minder mooi. Dan is het tijd om daar wat aan te doen. U kunt uw muren simpelweg opnieuw verven of behangen, maar u kunt ook kiezen voor een mooie nieuwe pleisterlaag. Zo lijkt uw woning wel als nieuw en krijgen uw kamers een geheel nieuwe uitstraling.

Goedkope renovatiewerken Genk

Wanneer u uw bepleistering wilt renoveren met goedkope renovatiewerken Genk, dan is spuitpleister de juiste optie. Spuitpleister is verreweg de meest goedkope variant van stucwerk. Stucwerk kunt u gebruiken voor uw muren en plafonds. Spuitpleister is erg goedkoop, omdat het gemakkelijk aan te brengen is. De stukadoor kan namelijk met een simpel apparaat het pleister op de muur spuiten. Dit gaat erg rap en efficiënt. Op deze manier bespaart u veel geld op de arbeidskosten van renovatiewerken Genk. De arbeidskosten van een stukadoor zijn namelijk tussen de 20 en de 50 euro per uur. Bij spuitpleister zorgt u ervoor dat de klus zo rap mogelijk klaar is. Spuitpleister kost gemiddeld tussen de 5 en de 15 euro per vierkante meter, inclusief arbeidskosten. Andere goedkope vormen van bezettingswerken zijn sausklaar stucen en behangklaar stucen. De richtprijzen daarvan liggen tussen de 7 en de 20 euro per vierkante meter.

Renovatiewerken in Genk

Wat u precies wilt laten renoveren, ligt niet alleen aan uw voorkeuren, maar ook aan uw budget. Renovatiewerken in Genk zijn namelijk over het algemeen niet goedkoop. Wanneer u uw volledige woning wilt laten renoveren, dan kan dat al gauw 750 tot 1.500 euro per vierkante meter kosten. Dat is dus niet niks. Daarom is het vaak verstandiger om alleen die aspecten van uw woning te renoveren die het echt nodig hebben. Stel bijvoorbeeld dat uw waterleiding heel oud is en niet zo goed meer werkt, of dat het altijd lekt. Dan kunt u de waterleiding laten vernieuwen voor gemiddeld zo’n 3.000 euro in totaal. Heeft u dus renovatiewerken in Genk nodig? Laat dit aan de renovatie Genk expert over!

Kosten / prijzen voor renovatiewerken in Genk

Het vervangen van een radiator kost meestal zo’n 600 euro per stuk. Wanneer u op zoek bent naar goedkope renovatiewerken in Genk om uw woning mee te isoleren, dan is dakisolatie meestal een geschikte keuze. U kunt al voor 30 euro per vierkante meter uw dak laten isoleren. Wanneer u uw woning echt goed wilt laten isoleren, dan is ook dubbel glas een geschikte keuze. Dat kost gemiddeld 500 euro per vierkante meter. Andere mogelijkheden voor isolatie zijn vloerisolatie en spouwmuurisolatie. Met deze methodes zult u in de winter veel minder energiekosten maken. Zo bespaart u dus veel geld.

Renovatiewerken in de regio Genk

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring