Plots water in kelder

Plots water in kelder (rap) verhelpen

24/24 service

Plots water in kelder

Het komt vaak voor dat we klanten aan de telefoon hebben die aangeven dat ze plots water in de kelder hebben en niet weten waar het vandaan komt. Wat we uit ervaring zien is dat dit vaak komt door een lekkage kelder en dat dit rap een inspectie zal moeten verkrijgen en dit ook met spoed een reparatie nodig zal hebben. Wanneer u ziet dat u plots water in de kelder heeft en dat u niet weet waar het vandaan komt dan kan u zelf eerst bekijken of u kan zien of het water blijft stijgen of dat dit stil staat. Het kan namelijk zo zijn dat dit afkomstig is van grondwater, maar wanneer u steeds meer water ziet dan zal het vaak gaan om een lek dat met spoed moet worden verholpen. Helaas zien we maar al te vaak dat er met een depannage wordt gewacht terwijl dit dus voor enorme schade kan zorgen.

Plots water in kelder en heeft u echt een loodgieter nodig die dit voor u kan bekijken? Wanneer u met spoed op zoek bent naar een specialist op het gebied van zulke problemen dan zal u 24/24 terecht kunnen bij Praesy. We zorgen er voor dat er vaak al met 30 minuten iemand bij u kan geraken voor een inspectie en in vrijwel alle gevallen kunnen we dit direct verhelpen doordat de specialist al het gerief heeft om dit te kunnen doen.

Plots water in kelder verhelpen prijs / kosten

Type reparatieKosten (vanaf, incl. btw)
Plots water in kelder€ 70

Oorzaken van plots water in de kelder

Vaak is het niet direct duidelijk waar plots water in uw kelder vandaan komt en het is dan ook goed om dit zo rap mogelijk te laten inspecteren. We zien in de meeste gevallen dat de oorzaak een lek is en dat dit rap gedicht of gerepareerd moet worden en dat kan altijd vrijwel direct. Echter zijn er ook andere oorzaken waar u rekening mee moeten houden, zoals:

 • Het water kan ook afkomstig zijn uit grondwater dat naar boven is gekomen
 • Het water kan dus afkomstig zijn van een lekkage en dit zal dan ook met spoed moeten worden verholpen
 • Een beschadiging van een rioolbuis door verzakking is ook mogelijk en dat zien we ook vaak

Er zijn natuurlijk talloze andere redenen zoals een volle put dat de oorzaak zal kunnen zijn van plots water in de kelder. Er is een ding wat al deze oorzaken gemeen hebben en dat is dat deze allemaal met spoed opgelost moeten worden om ervoor te zorgen dat de schade die u verkrijgt zo klein mogelijk is.

Wat te doen bij plots water in uw kelder

Het eerste wat u zal moeten doen bij plots water in uw kelder zien is dat u zal moeten bekijken of dit van een waterleiding afkomstig is of niet. Als dit het geval is dan zal u direct uw water af moeten sluiten zodat uw kelder niet vol zal geraken. Wanneer u niet ziet wat de oorzaak is zal u met spoed ons moeten bellen. Let op: als het water blijft stijgen dan raden we u aan om direct de brandweer te bellen voor deze situatie. Zorg dan ook dat u dit doet, want anders komt alles onder water te staan en dat is wat u wilt voorkomen. Dat zal voor enorme schade zorgen!

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring