Wespennest in spouwmuur bestrijden

Wespennest in spouwmuur

Bestrijden van wespennest in een spouwmuur

Wespennest in spouwmuur

Een van de veel voorkomende plekken waar een wespennest zich kan nestelen is in een spouwmuur en de reden daarvoor is dat de wespen een gat of kiertje hebben gevonden om naar binnen te geraken en daar een wespennest hebben opgebouwd. Wanneer u een wespennest in uw spouwmuur heeft dan hoeft dit niet hinderlijk te zijn, maar we snappen maar al te goed dat u deze wil laten bestrijden of verwijderen en dat is precies waar we u via Praesy mee kunnen helpen.

Wat te doen bij wespennest in spouwmuur

Eigenlijk valt er niet veel te doen tegen een wespennest in een spouwmuur, behalve dat u de specialist inschakelt voor een inspectie en een oplossing voor het verwijderen of bestrijden van de wespennest in een spouwmuur. Zo kan u hulp krijgen van de ongediertebestrijding om dit uit te voeren.

Wespennest in spouwmuur verwijderen

Naast het bestrijden van een wespennest is het ook mogelijk om deze te laten verwijderen, maar er zal per situatie gekeken moeten worden welke oplossing het beste zal zijn. In de meeste gevallen zal er een camera inspectie nodig zijn om dit te onderzoeken.

Wespen in spouwmuur zelf bestrijden

Een van de vragen die we vaak krijgen is of het mogelijk is om de wespen zelf te bestrijden in een spouwmuur en hoewel dit mogelijk is raden we u aan om dit niet zelf te doen. Het kan gevaarlijk zijn en daarnaast zal u speciaal gerief en de ervaring nodig hebben om dit op een goede manier te kunnen doen. Ons advies is dus om het niet zelf te doen en om dit echt over te laten aan een specialist die weet wat hij doet.

Wespennest spouwmuur dichtmaken

Het dichtmaken van een spouwmuur terwijl er een wespennest in zit is niet verstandig. Het is belangrijk om eerst de wespennest te bestrijden of verwijderen en om daarna de gaten en de kiertjes dicht te maken zodat hier geen wespennest meer kan nestelen en dat is precies de aanpak die nodig is.

Laat dit over aan een specialist

Het verwijderen of bestrijden van een wespennest in een spouwmuur kan u via Praesy laten uitvoeren en dat kan al vrij rap. Dat is niet het enige, want de spouwmuur kan ook dicht worden gemaakt zodat u niet weer het probleem terug zal krijgen via dezelfde gaten en kieren in de spouwmuur. Bel ons vandaag voor een afspraak!

Ongediertebestrijding per regio

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring