Ongedierte bestrijden Ukkel

Ongediertebestrijding Ukkel

Ongediertebestrijder Ukkel

Ongediertebestrijding Ukkel

Ongedierte zoals muggen, ratten, muizen, mieren of spinnen, u heeft het hoogstwaarschijnlijk liever niet in huis. Wanneer u ontdekt dat u met ongedierte maken heeft, wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. U kan dan een ongediertebestrijder Ukkel inschakelen of eerst proberen het probleem zelf op te lossen. Ongedierte bestrijden Ukkel is namelijk niet zo moeilijk. U hoeft maar met twee dingen rekening te houden: u moet het ongedierte op de juiste manier bestrijden en daarom moet u eerst zien te weten te komen met welke soort u te maken heeft. Wanneer het echt niet lukt is ongediertebestrijding Ukkel door een specialist de enige oplossing. En in de meeste gevallen is dit wat u moet doen.

Ongedierte bestrijden Ukkel

 • Mollen: mollen kunnen niet tegen luide en vervelende geluiden. Daarom is het misschien een idee om deze zo te verjagen. Steek in de bovenkant van een molshoop een glazen fles waar geen bodem meer inzit. Als er dan veel wind staat, maakt dit onder de grond een fluittoon. Dit kan vervelend zijn voor de mollen en op deze manier komen ze niet meer terug. Ook kan u een mollenpatroon in de open gang leggen en zo gaat de geur en de rook door heel de gang. Op deze manier zullen de mollen snel weg zijn.
 • Muggen: muggen komen af op stilstaand water. Best is dus om dit zoveel mogelijk te voorkomen en indien u dit toch heeft, het te verwijderen. Horren voor ramen en deuren plaatsen houdt de muggen buiten. Een airconditioner of ventilator plaatsen kan ook een oplossing zijn, hier houden muggen niet van en daardoor gaan ze vanzelf weer weg.
 • Muizen: iedereen kent natuurlijk de muizenval. Om het beestje niet onnodig te moeten doen afzien, kunt u ook een muizenval in elkaar knutselen die het beestje niet doodt, maar gewoon vangt. Daarnaast let u er best op dat u voedingsresten afgesloten en droog bewaard. Werp geen voedsel voor vogels in de tuin, want dan vinden ze heerlijk. Zorg voor een goede hygiëne in huis en de kans op muizen wordt al heel wat kleiner.
 • Kakkerlakken: niets zo vies en vervelend als een bende kakkerlakken in uw huis. U wilt er dan ook zo snel mogelijk vanaf. Zorg ervoor dat er nergens afval of etensresten blijven liggen, hier zijn kakkerlakken namelijk zot van. Zorg voor een lagere temperatuur, want kakkerlakken hebben het graag lekker warm. Ventileer de ruimtes goed om vochtige plekken tegen te gaan, dit is een broeihaard voor deze beesten.

Ongediertebestrijder Ukkel

Wanneer u ongedierte gaat bestrijden, kan u dit op verschillende manieren doen. Voor elk soort ongedierte is er een gepaste manier. Om de juiste manier te kunnen toepassen, dient u eerst te ontdekken met wel soort ongedierte u te maken heeft. Soms is dit eenvoudig te weten, andere momenten dan weer niet. Als u niet kan uitmaken met welke soort u te maken heeft, belt u best meteen een ongediertebestrijder Ukkel om dit voor u uit te zoeken. Is het een uitgemaakte zaak en weet u met welke dieren u te maken heeft? Dan kan u ze wegjagen of bestrijden met de verschillende tips op deze pagina. Wanneer dit niet lukt dan is de enige optie de ongediertebestrijding Ukkel expert van Praesy in te schakelen.

Hebt u alles gedaan wat u kon van ongediertebestrijding Ukkel, maar geeft u het op? Als niets lijkt te werken om van uw ongedierte vanaf te komen, is dat perfect te begrijpen. Dan kunt u gelukkig beroep doen op Praesy. Dit is een firma die een lokale ongediertebestrijder naar u thuis laat komen. Hij kijkt samen met u naar wat het probleem is, bestrijdt het en geeft tips om ongedierte in de toekomst te vermijden. Een ongediertebestrijder Ukkel zoals Praesy, die klantvriendelijk werkt en dit ook nog eens aan een eerlijk en correct tarief, vindt u nergens.

 • Ratten: wanneer u ratten wilt bestrijden, verwijdert u best al het tuinafval en huishoudelijk afval in de tuin, hier komen ze namelijk op af. Strooi absoluut geen gif in de tuin, want hier doet u ook andere beestjes kwaad mee. Laat geen aangevreten voedsel rondslingeren en verpak onaangetast voedsel goed en hoog. In het slechtste geval kunt u met een rattenval werken.
 • Mieren: ze zijn zo vervelend als je met een mierenplaag zit. Vooral, omdat ze ook duizend levens lijken te hebben. Om mieren te voorkomen, houdt u best alle vuilbakken goed dicht. Regelmatig poetsen is natuurlijk aangeraden en sluit naden en kieren waar mieren doorheen kunnen, af. Wat veel mensen doen is mierendoosjes plaatsen, maar dit is af te raden. De mieren zullen er wel door sterven, maar u gaat daarbovenop nog meer mieren aantrekken. Oud hout trekt mieren aan dus wees er zeker van dat u dit niet in de tuin heeft staan.
 • Spinnen: niets vreselijker dan een hoop spinnen in uw huis. U kan ze opzuigen met een stofzuiger wanneer u ze tegenkomt of een spinnenvanger gebruiken. Vocht is een oorzaak van een spinnenplaag, let er daarom dus op dat u stilstaand water vermijdt en verlucht de ruimtes vaak genoeg.

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring