Ongedierte bestrijden Leuven

Ongediertebestrijding Leuven

Ongediertebestrijder Leuven

Ongediertebestrijding Leuven

Kakkerlakken: we moeten er niet veel van hebben en vinden het fijne beesten zolang deze buiten blijven en niet in onze woning zitten. Vanaf het moment dat we deze beesten in onze woning spotten, zijn we niet meer gerust en willen we zo snel mogelijk komaf maken met die vieze ongedierte. Want dat is helaas waar u mee te maken heeft, als u verschillende kakkerlakken in huis spot: ongedierte. Hoe komt het dat deze in mijn woning binnen zitten is de vraag die u zich waarschijnlijk als eerste stelt. Logisch, maar dat is op het moment van ontdekking niet de belangrijkste vraag die u zich moet stellen. Belangrijk op dat moment is hoe u dit probleem gaat aanpakken. Totaal geen idee van? Geen probleem, hieronder leest u een aantal oplossingen voor ongediertebestrijding Leuven. Daarnaast kan u altijd beroep doen op de ongediertebestrijding Leuven van Praesy. De echte specialist in ongediertebestrijding Leuven en de regio.

Ongedierte bestrijden Leuven

Kakkerlakken zijn niet de meest aangename dieren om in huis te hebben. Wanneer er zich een paar in uw woning bevinden, bent u meestal de paniek en de wanhoop nabij. Lees dan deze oplossingen en dan gaat u op een correcte en juiste manier dit ongedierte bestrijden Leuven.

 • Stap 1: een van de middelen die het gemakkelijkst zijn tegen kakkerlakken is een spray. Het is de bedoeling dat u de spray gaat gebruiken op de plekken waar de kakkerlakken zich bevonden. Ook kunt u best de naden, spleten, kieren en gaten in uw huis hiermee behandelen. Op deze manier bent u zeker dat de kakkerlakken wegblijven.
 • Stap 2: gel tegen kakkerlakken. Dit is een middel dat ongediertebestrijders ook wel eens gebruiken. U koopt een lokstation aan, doet wat gel in dit station en zet het ergens neer. Best is om dit op een plek te zetten waar u de kakkerlakken hebt gespot. De gel is een lokaas en zal ervoor zorgen dat de beestjes in het station gaan kruipen en er niet meer uit geraken.
 • Stap 3: een lijmval. Dit is wel de minst diervriendelijke manier van ongedierte bestrijden Leuven, maar soms kan het jammer genoeg niet anders. Wanneer de andere methodes niet werken, zit er niets anders op dan een lijmval gebruiken. In deze lijm zit een biologische of een chemische lokstof. Hier komen de kakkerlakken op af en blijven plakken in de lijm. Dit heeft als gevolg dat de dieren een langzame dood zullen sterven. Doe dit dus alleen als de andere oplossingen echt geen effect hebben.

Ongediertebestrijder Leuven

Wij bij Praesy lossen uw probleem graag op, indien u het zelf niet lukt of u er toch niet echt aan wil beginnen. Wij als ongediertebestrijder Leuven hebben verschillende methodes om uw kakkerlakken plaag aan te pakken.

 • Lokaasgel tegen kakkerlakken: onze ongediertebestrijder Leuven zal een lokaasgel aanbrengen op de punten waar u de kakkerlakken het vaakst heeft gezien. De kakkerlakken komen af op de gel, proeven hiervan en zijn zeer snel dood. Als u met veel kakkerlakken te maken heeft, kan de behandeling natuurlijk wel wat tijd innemen. Het kan even duren voor alle kakkerlakken van deze gel hebben gegeten en voor u dus van al deze beestjes verlost bent.
 • Detectieval voor kakkerlakken: bij een kakkerlakkenplaag is het ook handig om te weten met hoeveel kakkerlakken u te maken heeft. Onze ongediertebestrijder Leuven gaat dus een detectieval opzetten. Dit zijn vallen met een lokstof en kunnen ook na de bestrijding geplaatst worden om te kijken of er eventueel nog ergens kakkerlakken verborgen zitten. Daarmee kan de ongediertebestrijding Leuven vrijwel niet falen.
 • Insecticiden tegen kakkerlakken: de meest ingrijpende manier tegen kakkerlakken is insecticiden spuiten. De ongediertebestrijder Leuven van Praesy gaat alle vloeren, naden en kieren bespuiten met insecticiden. Voorwerpen worden niet gedaan, deze zult u zelf moeten poetsen. De behandeling duurt zo’n twee tot vier uur en u moet het huis uit tijdens deze behandeling, houdt hier dus rekening mee. Er zal altijd eerst geprobeerd worden om zonder insecticiden te werken om ervoor te zorgen dat de ongediertebestrijding Leuven op een zo goed mogelijke manier wordt verholpen.

Kosten Ongediertebestrijding Leuven

Achterovervallen van de kostprijs, zult u zeker en vast niet doen. Wij bij Praesy hanteren een eerlijke en correcte prijs voor de service die we leveren. Wanneer u instemt met het plan en de kosten, dan kan de ongediertebestrijder Leuven meteen aan het werk en bent u in geen tijd van dit vieze en vervelende probleem af!

In de eerste plaats is het belangrijk dat u af bent van uw probleem. Natuurlijk hangt hier wel een prijs aan vast en wilt u op het einde van de rit niet omvervallen van de factuur. Wanneer de ongediertebestrijder Leuven bij u thuiskomt, gaat hij eerst de boel inspecteren. Kijken waarmee hij te maken heeft, hoe groot het probleem is en wat de oplossing zou kunnen zijn. Hij gaat een plan van aanpak opstellen en het kostenplaatje hierbij vermelden. De ene bestrijdingsmethode is natuurlijk al duurder dan de andere.

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring