Ongedierte bestrijden Dilbeek

Ongediertebestrijding Dilbeek

Ongediertebestrijder Dilbeek

Ongediertebestrijding Dilbeek

We hebben maar al te graag een hond, poes of konijn in huis. Dit zijn onze geliefde huisdieren die met alle plezier welkom zijn in onze woning. Er zijn echter ook een aantal dieren die we wat minder graag tegenkomen in onze woning. Spinnen zijn er daar een van. Wanneer we eens een spin tegenkomen, schrikken we ons vaak een ongeluk en gaan we vaak meteen in de tegenaanval. Hoewel spinnen ervoor zorgen dat er geen muggen, vliegen of andere insecten in ons huis vliegen, willen we ze toch ons huis uit. Zeker wanneer we er plots meerdere beginnen te ontdekken in ons huis. Vaak wil dit zeggen dat u met een spinnenplaag te maken heeft. Geen nood, u hoeft niet meteen te panikeren. Fijn is het natuurlijk niet, maar u kunt een spinnenplaag zelf gemakkelijk gaan bestrijden. En als u dat zelf niet lukt dan kan u een beroep doen op de ongediertebestrijding Dilbeek van Praesy. De ongediertebestrijding Dilbeek specialist staat 24/24 voor u klaar voor een rappe oplossing. Wilt u vandaag nog gebruik maken van de ongediertebestrijding Dilbeek? Contacteer ons.

Ongedierte bestrijden Dilbeek

Spinnen komen voor in allerlei maten en kleuren. Er is de gewone huisspin die vaak ook in kleine grootte voorkomt en waar we meestal niet zo veel schrik voor hebben. Maar u kan ook de trilspin tegenkomen en de kruisspin. De kruisspin kan u herkennen aan het dikke lijf met een kruisvormig teken op de rug. Deze soort spin leeft meestal in de tuin en niet in woningen, maar er kan natuurlijk een uitzondering zijn. Met welke spinnen u ook te maken krijgt, u wilt ze weg en liefst zo snel mogelijk. Er zijn een aantal dingen die u kan doen om komaf te maken met deze beestjes:

 • Ultrasoon apparaat: een apparaat zendt ultrasone geluiden uit. Dat willen zeggen dat wij ze als mens niet horen, maar dieren wel. Dit heeft zo een vreselijk effect op spinnen, waardoor ze snel naar ergens anders zullen gaan. Steek zo’n apparaat in het stopcontact en wacht af tot de spinnen vanzelf zullen weggaan. Wanneer dit geen effect heeft kan u ook overwegen om de ongediertebestrijding Dilbeek service te nemen van Praesy. Daarmee kan u altijd een passende oplossing verkrijgen.
 • Spinnenvanger: het fijne aan een spinnenvanger is dat u het beestje niet hoeft te doden. Een spinnenvanger is een borstel aan een heel lange steel en vanaf het moment dat u deze op de spin plaatst, klemt die zicht vast. Hierdoor zit de spin gevangen, maar gaat ze niet dood. Op deze manier kunt u het beestje gewoon terug buiten zetten, waar het ook hoort!
 • Verwijder spinnenwebben met spinnen in: het kan gebeuren dat u spinnenwebben aantreft en dat de spin er gewoon inzit. Dan kan u proberen, indien u dit durft, om het web te verwijderen. De gekende manier is om dit met de stofzuiger te doen. Op deze manier kan u gemakkelijk wat afstand houden. Wanneer het u met veel moed gelukt is om de spin en het web te verwijderen, kunt u deze plekken behandelen met een spinnenspray. Spuit deze op de plekken waar het web of de spin gezeten heeft en er zal geen nieuwe op afkomen!

Ongediertebestrijder Dilbeek

Heeft u alles gedaan om ongedierte zoals spinnen te voorkomen? Heeft u alle oplossingen hierboven geprobeerd en lukt het ongedierte bestrijden Dilbeek u niet? Dan kan u altijd contact opnemen met ons, Praesy voor de beste ongediertebestrijding Dilbeek. Wij zijn een firma die gespecialiseerd is in onder andere ongedierte bestrijden Dilbeek. Wij sturen een van onze ervaren ongediertebestrijder Dilbeek naar u thuis en deze gaat kijken met welk probleem u te maken heeft en zal bekijken welke ongediertebestrijding Dilbeek methodes er zullen worden gebruikt. In dit geval weet u dat al, maar dat is niet altijd zo. Ongediertebestrijder Dilbeek kunnen er voor u achter komen met welke plaag u te maken heeft. Indien zij dit hebben vastgesteld, gaat onze ongediertebestrijder Dilbeek een actieplan opstellen. Daar staat in wat de methode van aanpak gaat zijn. Ook zal hij u tips geven om in de toekomst een ongedierteplaag te vermijden. Hij kan vaak ook vaststellen wat er in de eerste plaats voor gezorgd heeft dat u met deze vervelende plaag zit.

Deze service gebeurt naar uw wens van dringendheid en met kennis van zaken. U hoeft geen schrik te hebben van de factuur, wij bij Praesy handelen op een correcte manier en aan een eerlijke vergoeding. Wanneer een van de specialisten bij u geraakt zal er eerst grondig worden onderzocht wat er aan de hand is, waar het allemaal vol zit met ongediertes en wat er nodig is om dit op te lossen. Vervolgens zal er in overleg met u besproken worden wat de stappen zullen zijn om de ongediertebestrijding Dilbeek succesvol te laten verlopen.

Voorkomen van ongedierte

Ongedierte voorkomen is natuurlijk altijd beter dan aan ongediertebestrijding Dilbeek doen. Er zijn een aantal zaken die u kan doen om te voorkomen dat u met ongedierte zoals spinnen te maken krijgt. Het is enorm belangrijk om deze tips te volgen om ervoor te zorgen dat u niet met ongedierte te maken krijgt (of in ieder geval de kans verkleint). Ook na het ongedierte bestrijden Dilbeek door een van de specialisten is het van belang om onderstaande tips altijd uit te voeren.

 • Poets uw woning regelmatig en zeker ook met de stofzuiger.
 • Brandhout is een ideale plek voor spinnen om zich in te nestelen en te verstoppen, bewaar dit dus best buiten.
 • Vermijd heel felwitte verlichting in huis, dit trekt namelijk insecten alsook spinnen aan. Kies voor zacht witte verlichting of laat deze lichten zo vaak mogelijk uit.
 • Openingen in muren en vloeren moeten opgevuld worden, langs daar komen spinnen vaak binnen.
 • Plekken die nauw, warm en donker zijn, controleert u best regelmatig. Dit zijn de favoriete plekjes van deze beestjes.

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring