Ongedierte bestrijden Dendermonde

Ongediertebestrijding Dendermonde

Ongediertebestrijder Dendermonde

Ongediertebestrijding Dendermonde

Ongedierte in huis, het is iets dat niemand graag meemaakt. Maar wat is ongedierte nu juist? De dieren die we niet graag in huis hebben en die we in de categorie ongedierte mogen zetten zijn muggen, ratten, mollen, muizen, spinnen, vliegen, wespen, kevers, duiven, vlooien en boktor. Van die laatste heeft u waarschijnlijk nog niet vaak gehoord. Wanneer u hiermee te maken krijgt, is dit dus moeilijk voor u om vast te stellen. Het is daarnaast niet altijd eenvoudig om zelf de ongediertebestrijding Dendermonde te doen. Daarom is het altijd verstandig om een expert in ongediertebestrijding Dendermonde in te schakelen wanneer het u niet lukt. Praesy staat bekend om een professionele ongediertebestrijding Dendermonde en staat altijd voor u beschikbaar.

Boktor behoort eigenlijk tot de houtkevers en ze zitten dus meestal in hout. Hier voeden ze zich mee en ze kunnen dus enorm veel schade aan uw meubels aanrichten. Ze lijken onschuldig, maar zijn dit absoluut niet. Ze knagen zich in de lengterichting van het hout waardoor er serieuze beschadigingen kunnen ontstaan en het hout steeds zwakker wordt. Het zijn de larven van deze dieren die vooral de grote schuldigen zijn. Maar hoe kunt u deze opsporen als ze zich in het hout bevinden? Tips en wat u moet doen als ongediertebestrijding Dendermonde, kan u hier lezen.

Ongedierte bestrijden Dendermonde

Hoe Boktor zelf bestrijden horen we u denken. Wel, jammer maar helaas is dit bijna onmogelijk. Dit soort ongedierte gaan bestrijden is echt een hele klus en vraag precisie en kennis van zaken. Het is moeilijk om heel deze plaag uit te roeien dus dit moet echt wel door een ongediertebestrijder Dendermonde gebeuren. Er zelf aan beginnen wordt echt niet aangeraden. Het zal vaak niet lukken en u raak er alleen maar meer gefrustreerd door.

Boktor kan dan misschien niet zelf bestreden worden, maar het kan gelukkig wel voorkomen worden. Eens u ermee te maken krijgt, is het aartsmoeilijk om ervan af te geraken. U kan wel dingen doen om te voorkomen dat u met deze moeilijke plaag te maken krijgt. Gelukkig is ongedierte bestrijden Dendermonde de specialiteit van Praesy en helpen we u graag. Wilt u ongedierte bestrijden Dendermonde en wilt u dit overlaten aan de expert in ongediertebestrijding Dendermonde? Dan staan we voor u klaar.

 • Haalt u hout voor het eerst in huis? Controleer dit dan altijd eerst grondig. Zeker wanneer u brandhout heeft en dit in het vuur wil gooien. Leg het niet zomaar binnen zonder eerst controle te hebben gedaan. In brandhout kan evengoed Boktor zitten.
 • Bij de aankoop van een tweedehands meubel controleer dan goed op gaten of larven.
 • Een meubel gevonden dat aangetast is? Gooi het niet weg, maar vernietig het echt volledig. Wanneer u het gewoon gaat weggooien, of buiten gaat zetten, doodt u de plaag niet en zorgt u er misschien voor dat andere mensen met de plaag te maken krijgen.

Ongediertebestrijder Dendermonde

Wanneer u aan ongedierte bestrijden Dendermonde wil gaan doen, moet u eerst het ongedierte herkennen en weten hoe ze zich in uw huis binnendringen. Bij Boktor is dit niet zo eenvoudig, u ziet ze namelijk niet, maar u kan wel aan een aantal zaken merken dat ze er zijn. U kan als het heel stil is in huis, horen hoe de Boktor zich verplaatst in het hout van uw meubels. Ze maken een bepaald soort geluid wanneer ze op weg zijn in het hout. Zo kunt u dit ongedierte dus ontdekken. Ook wanneer u merkt dat u bijvoorbeeld wat boormeel in uw kasten of op de grond ziet liggen, kan er een lampje gaan beginnen branden. Ook kan u ontdekken dat u te maken heeft met Boktor dankzij de uitvliegopeningen. Wanneer de larven volgroeid zijn, moeten ze weg kunnen om ergens anders een nieuw nest te bouwen. Ze maken dus uitvlieggaten, waarlangs ze kunnen ontsnappen. U kan dit dus ontdekken wanneer u kleine gaten in uw meubels vaststelt.

Sommige soorten ongedierte zijn echt heel moeilijk te ontdekken en Boktor is er daar een van. Ze kunnen vaak jaren schade aanrichten in uw meubels zonder dat u het zelf ontdekt. De volwassen Boktor gaat op zoek naar een plaats om zijn eitjes te leggen. Dit doen ze in alle mogelijk scheuren en gaten in hout. Er worden maar liefst 200 eitjes in deze opening gelegd wat maakt dat er heel wat larven uit ontstaan. Hout is hun voeding wat maakt dat ze zo volwassen worden. Wanneer u dus met 200 larven te maken heeft in het hout, kan er heel wat schade aangericht worden. Het groeiproces gaat echter enorm traag, wat maakt dat ze laat opgemerkt worden. Het kan 11 jaar duren voor het larvenstadium is voltooid en op al die tijd kan er dus veel risico ontstaan. Ook nestelen ze zich in draagbalken in uw woning, dus wees alert! Op deze manier kan instorting voorkomen worden.

U kan contact met ons opnemen, wanneer u echt met de handen in het haar zit als u ontdekt dat u met een Boktorplaag te maken heeft. Onze ongediertebestrijder Dendermonde heeft de nodige kennis en ervaring om voorgoed en in zijn geheel met deze plaag komaf te maken. De larven zullen bestreden worden met een heel stevig middel tegen kruipende insecten. Hij gaat de balken in het huis impregneren en het kan zelfs zo diep gaan dat het giftige vocht uit uw balken sijpelt. Meubels worden vaak niet op deze manier behandelt, dit bestrijden we vaak door het meubel in een gaskamer te plaatsen. Het is vrij duur, maar het is een methode die echt wel helpt!

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring