Bruine rat bestrijden

Bruine rat

Hoe een bruine rat bestrijden?

Bruine rat bestrijden

Een van de vervelende ongedierte waar u last van kan krijgen is de bruine rat en dat zal u ook merken. De bruine rat is als een goede dief, u zal de bruine rat bijna niet kunnen zien en die zit aan alles wat u maar lief is. Als u last heeft van een bruine rat is het dus belangrijk om deze te bestrijden zodat u geen last meer zal ondervinden van deze rat, maar het is wel belangrijk dat u het op de goede manier doet. Niet alleen op een diervriendelijke manier, maar ook om te zorgen dat de bruine rat niet meer bij u zal geraken en daarvoor zijn er verschillende mogelijkheden.

De beste manier om een bruine rat te bestrijden is het inschakelen van de ongediertebestrijding. Hoewel dit wat geld zal kosten, weet u zeker dat uw probleem is opgelost en krijgt u de beste tips en trucs om te voorkomen dat u nog last krijgt van de bruine rat.

Hoe een bruine rat bestrijden

Een van de bekendere manieren die u kan proberen, en vaak ook eigenlijk probeert, is het plaatsen van een rattenval. Dit is waarschijnlijk de beste manier voor u om dit zelf te proberen. Wanneer u merkt dat een rattenval niet meer werkt dan is het tijd om een specialist in te schakelen en u kan dan ook direct contact met ons opnemen.

Zelf een bruine rat bestrijden

Een van de bekendere en beste manieren om zelf proberen om een bruine rat te bestrijden is om een klapval te gebruiken. Hoe het werkt is dat je aas op de klapval legt, de bruine rat gaat vervolgens op dat aas af en zodra de bruine rat daar zich bevindt zal de klapval dichtklappen. In de meeste gevallen zal de bruine rat dan zijn rug breken en in dat geval is de bruine rat dan ook direct dood. Helaas zijn bruine ratten in veel gevallen zo’n klapval te slim af, vooral als u last heeft van meerdere bruine ratten zal de een van de ander leren en hier dus op een gegeven moment ook niet in trappen.

Als u professioneel hulp nodig heeft dan raden we aan om de specialist via Praesy in te schakelen om de bruine rat te bestrijden, want dan weet u ook zeker dat dit op een goede manier gebeurt en dat de kans klein is dat de bruine rat weer bij u terugkeert. Maak dus vandaag nog een afspraak om een bruine rat in huis of op kantoor te bestrijden.

Laat dit over aan een specialist

Ons belangrijkste advies luidt als volgt: Laat dit gewoon over aan een specialist. We snappen maar al te goed dat het wat zal kosten en dat u liever wat geld bespaart, maar in de meeste gevallen zal u het probleem zelf niet oplossen en spullen kopen die veel duurder zijn dan het inschakelen van de specialist. Bel ons vandaag voor een afspraak!

Ongediertebestrijding per regio

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring