Ongedierte bestrijden Blankenberge

Ongediertebestrijding Blankenberge

Ongediertebestrijder Blankenberge

Ongediertebestrijding Blankenberge

Wanneer het wespenseizoen er weer aankomt, is het perfect te begrijpen dat u uw adem inhoudt en niet te maken wil krijgen met deze beesten. Niet alleen zijn deze beesten enorm vervelend qua geluid, maar ze kunnen je ook nog eens lelijk steken. Dit doet niet alleen pijn, maar het kan ook levensbedreigende situaties geven, wanneer u allergisch bent aan wespensteken bijvoorbeeld. Als u merkt dat u met een wespenplaag te maken krijgt, is het belangrijk om zo snel mogelijk te handelen. U gaat aan ongediertebestrijding Blankenberge moeten doen om ervoor te zorgen dat deze plaag niet nog erger wordt.

Heeft u werkelijk alles geprobeerd om van uw wespennest af te geraken, maar lijkt het geen effect te hebben? Dan kunt u best een ongediertebestrijder Blankenberge bellen, zoals ons. Wij bij Praesy hebben een goed actieplan om ongedierte bestrijden Blankenberge mogelijk te maken. Wij gaan eerst het wespennest opsporen, moest u nog niet hebben gevonden waar die zich bevindt. Daarna gaan we over tot het verwijderen van het wespennest, maar dan moeten de beestjes eerst gedood worden. Dit doen we aan de hand van een wespenpoeder dat veel sterker is dan hetgeen dat in de winkel verkrijgbaar is. Het poeder zal in de ingang van het nest worden gespoten, terwijl onze ongediertebestrijder Blankenberge beschermende kledij draagt. Het poeder is zeer effectief, na twee dagen zijn alle wespen dood. Dan kan de ongediertebestrijder Blankenberge opnieuw komen om het wespennest te verwijderen.

Ongedierte bestrijden Blankenberge

Uiteraard is ongedierte bestrijden Blankenberge een middel om van de wespen af te geraken, maar fijner zou nog altijd zijn dat u ze gewoon kan voorkomen. Dit kan u doen aan de hand van verschillende zaken. Wespen komen namelijk af op voedsel en drinken, zorg er dus voor dat u dit altijd afdekt wanneer u buiten bent. Afvalbakken goed gesloten houden is een sterke aanrader. Bij fruitbomen in de tuin, kunt u overrijp fruit best zo snel mogelijk oprapen en weg doen. Dit is een bron voor wespen. Draag geen parfums wanneer u buiten gaat zitten en vermijd zeker limonadevallen! De zoete geur zal wespen juist gaan aantrekken. Wanneer u merkt dat u wel eens last heeft van wespen, loop dan niet te vaak op blote voeten rond. Er kunnen graafwespen aan het werk zijn en zo kan u veel steken veroorzaken.

Ongediertebestrijder Blankenberge

Krijgt u met een wesp te maken, dan is er geen reden tot paniek. Wanneer u echter met meerdere wespen te maken krijgt, dan kan het zijn dat u te maken heeft met een wespenplaag. U moet dan meteen overgaan tot actie en aan ongedierte bestrijden Blankenberge doen. Belangrijk is wel dat u correct handelt en dat u uzelf niet in gevaar brengt. Denk dus goed na over de mogelijkheden die er zijn en welke u perfect zelf kan uitvoeren. Hier vindt u een opsomming van wat u kan doen tegen een wespenplaag. Natuurlijk gelden deze tips van de expert in ongediertebestrijding Blankenberge voor wespen, maar het kan ook zo zijn dat u een andere plaag heeft. Ook daar tegen kunnen we u tips geven, want ongediertebestrijding Blankenberge moet vrij toegankelijk worden voor iedereen. Wanneer u geholpen wilt worden met de ongediertebestrijding Blankenberge dan kan u altijd op ons rekenen!

 • Wespenpoeder: er zijn tal van middelen die u kan inzetten tegen het bestrijden van wespen. Eentje daarvan is wespenpoeder. Wilt u dit middel gebruiken, dan moet u wel het wespennest al kunnen ontdekt hebben. Wespenpoeder strooit u namelijk aan de ingang van het wespennest. Als de wespen dan in en uit hun nest gaan vliegen, raken ze dit poeder aan. Ze gaan dit dan verspreiden onder de andere wespen en gaan ze dood. Er wordt aangeraden om dit ’s avonds in de ingang van het wespennest te strooien, omdat deze beestjes dan al wat trager zijn. Opletten en voorzichtig zijn blijft echter wel de boodschap!
 • Spray tegen wespen: naast een wespenpoeder, is er ook een wespenspray. In deze spray zitten insecticiden die ervoor zullen zorgen dat de wespen doodgaan. Let er dus wel mee op wanneer u deze binnen gaat gebruiken. Deze insecticiden zijn namelijk giftig. Spuit met de spray in de opening van het nest. De wespen gaan deze inademen en sterven. Houd zeker in de gaten dat er na het sprayen niemand meer in de buurt van het wespennest komt. Niet alleen, zodat de geur niet door de mensen rond u worden ingeademd, maar de wespen weten ook dat ze aangevallen worden en kunnen daarom erg agressief reageren.
 • Zet een plant tegen wespen: dit gaat de wespen niet doden, maar wel verjagen. Er zijn bepaalde plantensoorten waar wespen absoluut niet tegen kunnen. Zo is er de munt, citronella, eucalyptus en alsem. Ook kunt u een citroen in twee snijden, in elke helft kruidnagel steken en dit helpt om de wespen weg te houden. Ze kunnen immers niet tegen de geur van zowel de citroen als de kruidnagel.
 • Wespennest verwijderen: er wordt aangeraden om een wespennest niet zelf te gaan verwijderen. U kan het nest gaan verbranden, verdrinken of toestoppen, maar dit wordt echt niet aangeraden. Wespen kunnen doorhebben dat ze aangevallen worden en heel agressief zijn. Als u dan allergisch bent aan deze steken, kan de situatie erg uit de hand lopen.

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring