Bijennest in dak bestrijden

Bijennest in dak

Bestrijden van bijennest in een dak

Bijennest in dak

Het zal niet vaak gebeuren dat een bijennest zich in een dak gaat nestelen, maar we komen dit toch vaak genoeg tegen doordat er openingen zijn in het dak en de bijen dan ook een nest in een dak gaan maken. Wanneer u merkt dat u een bijennest in uw dak heeft is het belangrijk om hier niet zelf aan te gaan zitten en ook zeker niet in de buurt te komen van de bijennest. Het is belangrijk dat u dit professioneel laat oplossen, want we zullen altijd kijken wat de beste manier is voor extractie van de bijen. Een bijennest in een dak is vaak een lastige klus doordat er goed gekeken moet worden waar de bijennest zit. Vaak zit een bijennest diep in uw dak en zal er dus ook gesloopt moeten worden en wellicht zelfs dakwerken moeten gebeuren.

Wat te doen bij een bijennest in een dak

Tegen een bijennest in uw dak valt niet op te boksen, u zal echt professioneel hulp moeten inschakelen van de ongediertebestrijding. Wat u wel kan doen is voorkomen dat een bijennest zich in uw dak gaat nestelen en dat kan u doen door ervoor te zorgen dat gaten en kieren dicht worden gemaakt en dat er regelmatig onderhoud wordt uitgevoerd om ervoor te zorgen dat uw dak dicht blijft.

Zelf een bijennest in uw dak bestrijden

Zoals u heeft kunnen lezen raden we u dus niet aan om zelf een bijennest in een dak te bestrijden, omdat dit nogal ingewikkeld is en er vaak ook andere werken moeten gebeuren om bij de bijennest in de buurt te komen. Zodra u merkt dat er bijen uit uw dak komen of er in gaan is het belangrijk om een specialist via Praesy in te schakelen om dit te bekijken. Met speciaal gerief (waaronder een camera) kan er gekeken worden of er inderdaad een bijennest in uw dak is genesteld en welke mogelijkheden er zijn om de bijennest in uw dak te bestrijden. Samen met u bekijken we naar wat we kunnen doen voor het bestrijden en het verwijderen van de bijennest in uw dak zodat u daar geen hinder meer van zal ondervinden. Neem vandaag nog contact op voor een consultatie!

Laat dit over aan een specialist

Wanneer u een nest van bijen in uw dak heeft dan is het vaak niet mogelijk om hier zelf bij te geraken en wanneer dit wel mogelijk is is het verstandig dat u weet wat u aan het doen bent. Het agressief benaderen van een bijennest kan gevaarlijk zijn en hier moet dus professioneel naar gekeken worden. Wanneer u een bijennest wil verwijderen of bestrijden in uw dak dan kan u direct contact met ons opnemen voor een afspraak.

Ongediertebestrijding per regio

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring