Ongedierte bestrijden Aalst

Ongediertebestrijding Aalst

Ongediertebestrijder Aalst

Ongediertebestrijding Aalst

Wanneer men denkt aan ongedierte, dan denkt men vaak aan kakkerlakken, muggen, spinnen, vliegen en muizen. Vaak worden duiven niet onder de categorie ongedierte gerekend. Maar toch kunnen zij een enorme hoop last veroorzaken. Poep op de ramen, poep op uw auto, ze bouwen nesten op plekken waar u het liever niet heeft en dit kan dan nog eens voor verstoppingen zorgen. Krijgt u te maken met een plaag aan duiven? Of krijgt u problemen met andere ongedierte? Direct ingrijpen en aan ongediertebestrijding Aalst doen. U weet niet hoe eraan te beginnen? Volg dan het stappenplan dat u kan terugvinden in dit artikel. Mocht het zelf doen geen oplossing bieden, dan is de ongediertebestrijding Aalst service van Praesy de oplossing. De ongediertebestrijding Aalst van Praesy zal er altijd voor zorgen dat u een oplossing heeft.

Ongedierte bestrijden Aalst

 • Duivennet: u kan in uw tuin of op uw balkon een net spannen om duiven tegen te gaan. Op deze manier wordt u moestuin beschermt tegen duiven. Het nadeel is natuurlijk wel dat het niet echt sierlijk is voor uw tuin.
 • Draad spannen tegen duiven: u kan een schrikdraad of een spandraad plaatsen om duiven tegen te houden. Dit is ideaal voor op het balkon bijvoorbeeld. Spandraad is extreem dun waardoor duiven het niet gaan riskeren om hierop te gaan zitten. Bij het plaatsen van schrikdraad, daar gaan ze wel op zitten, maar dan krijgen ze meteen een schok waardoor ze wegvliegen. Ze zullen het dan niet meer riskeren om in uw buurt te komen. Ook kan u met prikkeldraad werken, hier zijn duiven niet dol op, omdat ze zich serieus kunnen verwonden.
 • Pinnen op het dak: dit is vooral een aanrader wanneer u met duiven op uw dak te maken krijgt. U kunt kunststof pinnen aan de dakranden of dakgoten laten bevestigen. Hierdoor zullen de duiven wel in uw buurt vliegen, maar ze kunnen niet gaan landen, omdat ze niet kunnen gaan zitten op de pinnen.
 • Laser tegen duiven: een laatste middel dat u kan proberen als u met duiven te maken heeft, is een laser. Er bestaan lasers die specifiek op het dak worden geplaatst om zo duiven weg te jagen. Door deze lasers zullen laserpatronen worden uitgezonden en dit geeft als resultaat dat duiven hier heel onrustig van gaan worden. Ze zullen dit onthouden en uit de buurt blijven. Let wel op: deze methode mag alleen op bedrijventerreinen geplaatst worden. De laser mag niet in een woonwijk op het dak geplaatst worden. Dit kan mensen of andere dieren gaan verblinden.

Ongediertebestrijder Aalst

U heeft alles geprobeerd om duiven te voorkomen en alles geprobeerd van ongediertebestrijding Aalst om ze te verjagen? Niets heeft geholpen en u zit met de handen in het haar? Dan zijn wij er van Praesy om u verder te helpen. U contacteert ons, geeft aan wat uw probleem is en wij sturen een ongediertebestrijder Aalst op u af. Deze gaat het probleem vaststellen en een plan van aanpak opstellen. Ook krijgt u tips om in de toekomst een duivenplaag te vermijden en krijgt u te horen wat de oorzaak is van de plaag.

Woont u in de stad? Dan moet u niet denken dat u niet te maken kan krijgen met deze vervelende dieren. Er zijn evengoed duiven die zich in de stad bevinden en dit zijn dan vaak stadsduiven of houtduiven. Woont u toch op het platteland en krijgt u te maken met duiven? Dan zijn dit vaak Turkse tortels of holenduiven. Met wat voor soort u ook te maken krijgt, ongedierte bestrijden Aalst is op dat moment een prioriteit. U hoeft niet meteen een ongediertebestrijder Aalst in te schakelen, u kan ook eerst zelf een aantal mogelijkheden overwegen.

Net zoals met elk soort ongedierte, kunt u aan ongedierte bestrijden Aalst doen u kan een ongediertebestrijder Aalst inschakelen. Maar dit kan wel financieel oplopen en daarom is het belangrijk dat u eerst ongedierte probeert te voorkomen. Ook duiven kunt u voorkomen en dat doet u zo:

 • Let erop dat er zich in uw tuin geen voedingsresten voordoen. Duiven zijn hier gek op en komen hier vaak in kolonie op af. Dit houdt ook in: geen vogelvoer, geen vetbollen of broodkruimels.
 • Duiven zijn niet zo gesteld op roofvogels. Probeer daarom met nepveren te strooien op bepaalde plekken in uw tuin. Duiven zullen gaan denken dat er roofvogels in de buurt zijn die al duiven hebben gegeten. Ze zullen zich er niet aan wagen om zich in uw tuin te laten zien.
 • Fluitlint: span een fluitlint tegen duiven. Dit lint spant u heel strak aan van de ene kant naar het andere. Dit zit zo strak dat het een soort van fluitgeluid gaat produceren. Duiven houden hier niet van, dus weg zijn ze!
 • Laat de zon op iets reflecteren in uw tuin. Het licht van de zon gaat dan heel fel weerkaatsen naar de duif en dit maakt dat ze niets meer ziet. Dit kunt u doen door Cd’s aan lintjes op te hangen of aluminiumfolie te gebruiken.

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring