Lekkage oplossen

Vocht in muur door lekkage

Lek in uw muur

Vocht in muur door lekkage

Een van de belangrijke werken die u niet moet laten wachten is wanneer u te maken heeft met vocht in de muren of in een muur door een lekkage. Soms zal u niet eens weten dat dit komt door een lekkage, maar vaak is dit wel het geval en dit zal dan ook direct opgelost moeten worden om er zeker van te zijn dat de schade niet nog groter wordt. Te lang wachten zorgt er namelijk voor dat de lekkage groter kan worden en dat zorgt dus direct voor grotere schade en meer kosten. Dit zal u dan ook willen voorkomen.

In heel veel gevallen zal u niet veel kunnen doen en is het dus van belang dat u de loodgieter bij u laat geraken voor een inspectie en voor een directe oplossing. Helaas betekent dit vaak dat een deel van de muur afgebroken zal moeten worden, maar dat is niet altijd het geval. Er zal dus goed gekeken moeten worden naar de werken die moeten gebeuren door de specialist.

Wat te doen bij vocht in de muur door een lekkage?

Zoals u al heeft kunnen lezen is het in ieder geval niet verstandig om te lang te wachten met het inschakelen van hulp, want dit zorgt er namelijk alleen maar voor dat er meer schade wordt aangericht en dat is nu precies wat u niet wil. Doordat er een lekkage achter de muur zit in een van de leidingen zal u direct een oplossing nodig hebben, hoe klein de lekkage ook is. Dit kan er uiteindelijk voor zorgen dat de lekkage alleen maar groter wordt en dus ook de vocht groter wordt en dit kan zelfs tot schade leiden op andere plekken in het huis of in uw appartement of firma.

Als u niet zeker weet waar de vocht vandaan komt is het eerst belangrijk om dit te achterhalen. Door een inspectie bij u te laten uitvoeren weet u direct wat er aan de hand is en kan u er zeker van zijn dat er ook direct een oplossing voor handen ligt. Belangrijk is om te weten dat wanneer het gaat om een lekkage en daardoor uw vocht wordt veroorzaakt op uw muur dat het waarschijnlijk is dat er een deel van de muur afgebroken zal moeten worden en in sommige gevallen zal zelfs de hele muur afgebroken moeten worden.

Zodra de werken zijn afgerond en de lekkage is opgelost kan de specialist u direct weer helpen met het herstellen van de muur wanneer u dit nodig vindt. Wanneer u dit liever zelft doet of u dit liever laat doen door een specialist in muren dan kan dit natuurlijk ook. We laten dan alleen de specialist bij u geraken om de lekkage op te lossen zodat u geen vocht meer in uw muur heeft.

Vocht in muur door lekkage prijs & kosten

Type werkKosten per uur (vanaf, incl. btw)
Vocht in muur door lekkage oplossenOp aanvraag

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring