Lekkage meterkast oplossen

Lekkage meterkast

Lek in de meterkast

Lekkage meterkast

Een lekkage in de meterkast is een lekkage waar u mee moet oppassen en echt niet langer op moet wachten voor een reparatie. Door een lekkage in de meterkast te negeren of niet met spoed te repareren kan dit potentieel voor gevaarlijke situatie zorgen zoals een grote brand of een enorme kortsluiting en dat is precies wat u zal moeten voorkomen om geen grote schade te verkrijgen. De specialist van Praesy kan vandaag nog bij u geraken om de lek in de meterkast op te lossen wanneer u dat nodig heeft. Wees dus niet terughoudend en bespaar enorm veel problemen en geld door de lekkage in uw meterkast vandaag nog op te laten lossen.

Lekkage meterkast wat te doen

Het eerste advies wat we u geven is om direct alle plons uit te zetten in de meterkast om een gevaarlijke situatie te voorkomen. Per direct zal u alles uit moeten zetten om er zeker van te zijn dat het water niet voor schade zal zorgen in uw meterkast. Zodra u dat heeft gedaan is het belangrijk om direct te bellen zodat de technieker bij u kan geraken om de meterkast lekkage te repareren.

Lekkage plafond meterkast

Een van de minst erge lekkages is wanneer u een lekkage in uw plafond hebt van de meterkast. Vaak sijpelt het water dan alleen door en zal het niet voor enorme schade zorgen. Wanneer u echter merkt dat de lekkage in uw plafond van de meterkast voor veel water zorgt is het belangrijk om direct de meterkast uit te schakelen en onze technieker op te roepen voor het herstellen van de lekkage.

Lekkage vloer meterkast

Vaak zal een lekkage in de vloer van de meterkast niet voor grote problemen zorgen, aangezien de groepenkast op een afstand zal staan van de vloer. Maar wanneer u merkt dat er water op uw groepenkast komt en dit tot gevaarlijke situaties kan leiden dan raden we u aan om de groepenkast uit te zetten en deze ook niet meer aan te zetten tot de specialist u heeft geholpen met de lekkage van uw vloer in de meterkast.

Lekkage in de meterkast

Zoals u heeft kunnen lezen en zelf ook kan inbeelden is een lekkage in de meterkast enorm gevaarlijk of kan dit enorm gevaarlijk zijn als u geen tijdige actie onderneemt. Hoe klein de lekkage ook is, we raden u altijd aan om de groepenkast direct uit te zetten en een specialist in te schakelen om de lek in de meterkast op te lossen. Doet u dit niet? Dan zien we wel eens situaties waarbij een grote brand of kortsluiting kan ontstaan en dat is echt wat u wil voorkomen. Heeft u dus een lekkage in de meterkast en weet u even niet wat u moet doen? Schakel dan alles uit in de groepenkast en bel ons direct op voor advies!

Lekkage waterleiding meterkast

In de meeste gevallen dat u een lekkage in de meterkast zal hebben zal het gaan om een waterleiding of een afvoer van bijvoorbeeld het toilet of het bad en dat zal dan ook direct opgelost moeten worden om meer schade te voorkomen. Niet alleen voor de elektriciteit, maar eigenlijk voor uw gehele gebouw, appartement of huis kan dit gevaarlijk zijn door brandgevaar of kortsluitingen die kunnen ontstaan door het water.

Lekkage waterkraan meterkast

Het kan wel eens voor komen dat u een waterkraan in uw meterkast heeft, wat natuurlijk al geen geweldige combinatie is. Want wie bedenkt er nu om elektriciteit te combineren met water. Mocht dit het geval zijn en heeft u daar een lek dan zal u daar vandaag nog hulp voor moeten verkrijgen voor een oplossing. Daarnaast kan u er over nadenken om de waterkraan te laten verplaatsen zodat u niet meer dit soort situaties kan krijgen.

Lekkage onder meterkast

Afhankelijk van waar de lekkage zich bevindt is het belangrijk om direct actie te ondernemen en een specialist bij u te laten geraken voor een reparatie. Zit de lekkage echt net onder de meterkast en is er kans dat het water de groepenkast zal raken? Schakel dan direct alles uit en bel ons vandaag nog op voor een herstelling. Zo voorkomt u enorme schade en ook hele gevaarlijke situaties doordat de lekkage onder de meterkast vandaag nog opgelost kan worden.

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring