Lekkende verwarming

Lekkende verwarming oplossen

100% betrouwbaar

Lekkende verwarming

U loopt door uw living, slaapkamer of een andere kamer en u hoort dat er iets aan het druppelen is. Of wellicht dat u opeens nattigheid voelt aan uw voeten of aan uw sokken. U merkt dat een of meerdere verwarmingen lekken. Een lekkende verwarming is wat dat betreft nog geen reden tot zorgen of paniek, want het komt wel vaker voor. Maar meestal is dit wel een teken dat er gesleuteld moet worden aan de verwarming, of dat de verwarming vervangen zal moeten worden. Een lekkende verwarming kan in de meeste gevallen wel gerepareerd worden als de lek niet van binnen is ontstaan.

Wat kan u zelf doen bij een lekkende verwarming?

 • De lekkage opsporen is belangrijk, probeer dan ook te bekijken waar de lekkende verwarming precies door wordt veroorzaakt. Lekt het vanuit een ingang? Vanuit de verwarming zelf?
 • U kan proberen om wat water uit de verwarming te laten gaan om te zien of dat het probleem oplost. Vaak kan dat al een hoop schelen
 • Wanneer dat niet werkt zal u contact met ons moeten opnemen om een goedkope loodgieter er naar te laten kijken. Deze kan de lekkende verwarming opsporen en het ook verhelpen.

Wanneer dit geen oplossing biedt tegen uw lekkende verwarming dan raden wij u aan om contact met een van onze techniekers op te nemen. Praesy heeft namelijk een 24/24 beschikbaar en bereikbaar dienst die u altijd kan helpen bij een lekkende verwarming. Het maakt ons niet uit of u een rappe depannage nodig heeft of dat u iemand op afspraak bij u wilt laten geraken.

Verwarming lekt

Druppels die van de verwarming afkomen, of een grote straal water. U merkt dat pas wanneer u een natte vloer ziet, of wanneer uw voeten/sokken nat worden en u zich afvraagt waar het water vandaan komt. U komt er achter dat uw verwarming lekt. Uw verwarming lekt niet zomaar, daar zal een goede reden achter zitten. Het kan natuurlijk zo zijn dat uw verwarming te oud is, maar het kan ook zo zijn dat uw verwarming lekt omdat u uw verwarming moet ontluchten. Vaak zal uw verwarming lekken, omdat er een onderdeel kapot is of omdat de verwarming oud is en dus vervangen zal moeten worden.

Wanneer uw verwarming lekt kan u gegarandeerd een beroep doen op de diensten van Praesy. Praesy is namelijk de specialist op het gebied van dit soort werken en dat laten we ook zien doordat we speciale techniekers hebben waarvoor geen enkel werk te klein is. Vaak zal u een beroep doen op een malafide firma, omdat u slecht onderzoek doet of omdat u denkt dat elke firma te vertrouwen is in deze branche. Helaas zien we vaak nog steeds mensen die vallen voor deze malafide firma’s, maar daar proberen wij dus verandering in te brengen. Betaalbare prijzen, betrouwbare afspraken en daarnaast ook nog eens kwaliteit van onze techniekers.

Wanneer u een lekkende verwarming heeft moet u een beroep kunnen doen op een specialist, en daar zorgt Praesy dus voor. Uw verwarming lekt en u wilt hulp (met spoed) van een ervaren technieker? Heeft u een lekkende verwarming en wilt u met 30 minuten al een technieker, of wellicht gewoon vandaag nog? Het is ook mogelijk om een afspraak met ons te maken voor een andere dag wanneer het niet met spoed zal moeten. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden zodat we een afspraak met u kunnen inplannen.

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring