Lekkage door verstopte dakgoot

Lek verstopte dakgoot

Specialist van de regio

Lekkage door verstopte dakgoot

Zodra u met een lekkage door verstopte dakgoot zit dan is dat niet plezant, want het kan zomaar zijn dat u daardoor ook nog eens ergens anders problemen verkrijgt. Maar dat niet alleen, want er zal behoorlijk wat water vrij kunnen komen uit de lekkage en daardoor kan er ook schade ontstaan. Zodra u met een lekkage door verstopte dakgoot zit zal u dit moeten laten opsporen en ook natuurlijk verhelpen. Door de ontstoppingsdienst van Praesy kan u door een specialist hulp verkrijgen bij dit probleem en dit zal echt nodig zijn om ervoor te zorgen dat dit wordt verholpen. Uit ervaring weten we dat we vaak de dakgoot los moeten koppelen zodat we deze goed proper kunnen maken zodat u niet meer zal beschikken over een verstopte dakgoot.

 • Door het speciale gerief van onze techniekers zal de lekkage door verstopte dakgoot rap verholpen kunnen worden. Zo kan u 24/24 een afspraak met ons inplannen, letterlijk dag en nacht
 • Maak direct een afspraak met een van onze specialisten, zo kan u vandaag nog een oplossing verkrijgen

Lek door verstopte dakgoot

Wanneer u met een lek zit dan denkt u direct dat het gaat om een kapotte leiding, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. In heel veel gevallen kan het ook zo zijn dat u een lek door verstopte dakgoot heeft en dat zal u voornamelijk kunnen zien als het water niet doorloopt en echt in de goot blijft. Zo kan u bijvoorbeeld tegen de dakgoot kloppen en zal u al gauw horen dat deze vol water zit. Met een lek door verstopte dakgoot zal u dit moeten laten verhelpen door een specialist met gerief dat nodig is om deze weer proper te maken. Vaak gaat het om veel vuil waarbij de goot grondig proper gemaakt moet worden en dit kan alleen met een machine. Wilt u een afspraak maken met onze specialist? Contacteer ons dan direct!

 • Wanneer u een lek door verstopte dakgoot heeft kan er met spoed, maar ook op afspraak, een technieker bij u geraken om dit op te lossen. We zorgen altijd voor een rappe depannage!
 • Laat dit niet te lang wachten, want een lek kan voor nog meer schade zorgen en dat wilt u voorkomen!

Kan dit vergoed worden door de verzekering?

In heel veel gevallen is het mogelijk om een lekkage door verstopte dakgoot via de verzekering te laten vergoeden. Wel zal er met de verzekering overleg moeten worden uitgevoerd, maar vaak zal dit dus wel mogelijk zijn. Het is belangrijk om goed navraag te doen bij uw verzekeraar zodat u zeker weet dat u uiteindelijk niet voor de kosten hoeft op te draaien. Uw verzekering kan u precies vertellen of een lekkage door verstopte dakgoot onder uw verzekering valt of dat dit niet gedekt wordt.

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring