Lekkage hangend toilet

Lekkage hangend toilet oplossen

Zwevend toilet lekt

Lekkage hangend toilet

Wanneer u te maken heeft met een lekkage van een hangend toilet dan kan dat verschillende redenen hebben, maar het belangrijkste is dat dit onderzocht zal moeten worden door de loodgieter. De specialist zal bekijken waar de lekkage vandaan komt en zal dan vervolgens ook direct het op kunnen lossen wanneer het duidelijk is waar deze vandaan komt. Wat we heel vaak zien is dat klanten er voor kiezen om een lekkage van een hangend toilet te lang te laten wachten, terwijl het belangrijk is zodra u merkt dat u een lekkage heeft van uw hangend toilet dat u dit direct laat inspecteren en verhelpen. Het kan namelijk zo zijn dat de schade groter kan worden als u dit laat wachten.

 • Lekkage hangend toilet? Dan kan het afkomstig zijn van het toilet zelf dat kapot is. In veel gevallen zal u toilet dan vervangen moeten worden met een nieuw toilet
 • Het kan zijn dat de lekkage van uw hangend toilet afkomstig is van de afvoerbuis die kapot is of waarvan deze niet meer proper is. Ook dit kunnen we voor u repareren
 • Een andere veel voorkomende oorzaak van een lekkage van uw hangend toilet is een verstopping die we ook kunnen verhelpen

Lekkage hangend toilet oplossen prijs / kosten

Type LekkageKosten (vanaf, incl. btw)
Lek in uw afvoer€ 70
Verstopping€ 85
Toilet stukVanaf € 100

Hangend toilet lekt

Het kan zijn dat u in eerste instantie niet zal merken dat uw hangend toilet lekt en dat u daardoor ook niet direct een specialist heeft ingeschakeld. Het kan zijn dat de schade inmiddels groter is geworden, waardoor u met spoed op zoek bent naar een expert om dit voor u te verhelpen. Het is belangrijk dat u dit echt niet laat wachten en dat de kosten u afschrikken, want het kan zomaar zijn dat des te langer u wacht de kosten alleen maar hoger en hoger worden wat u natuurlijk niet wilt.

In heel veel gevallen zal het zo zijn dat een hangend toilet lekt door slijtage aan het toilet zelf, door de afvoerbuis die niet meer goed is of door kitwerk wat niet meer goed werkt. In al deze gevallen zal er een technieker bij u moeten geraken om te bekijken wat er precies aan de hand is en wat er kan worden gedaan om dit op te lossen. Wilt u dat een lekkage van uw hangend toilet rap wordt opgelost door een specialist van Praesy? Wilt u dit nog vandaag laten doen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Zwevend toilet lekt

Een zwevend toilet lekt of u heeft zelfs meerdere zwevende toiletten die lekken? Een van de redenen waarom dit het geval kan zijn is vanwege verstoppingen, maar vaak zal uw zwevend toilet dat lekt kapot zijn of er zal opnieuw kitwerk moeten worden gedaan om het sluitend te maken.

Zwevend toilet lekt en wilt u daarvoor vandaag nog hulp verkrijgen of wilt u eerst een offerte aanvragen om de prijs en de kosten hiervoor te weten? Wat we u vaak zullen vragen is een foto of een video te maken van de lekkage zodat we precies kunnen zien wat er aan de hand is. Dit maakt het voor ons eenvoudiger om een prijsindicatie af te geven. Praesy is 24/24 beschikbaar en bereikbaar (dag en nacht). Neem vandaag nog contact op!

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring