Kortsluiting in Sint-Niklaas

Kortsluiting Sint-Niklaas

Kortsluiting Sint-Niklaas oplossen

Kortsluiting Sint-Niklaas

Sint-Niklaas, een stad die in de gemeente Oost-Vlaanderen ligt en vooral bekend is om zijn vredefeesten en het Waasland Shopping Center. Het is heel fijn om er een dagje te gaan shoppen samen met vrienden of familie. Wat natuurlijk niet zo fijn zou zijn is wanneer tijdens dat shoppen plots de stroom zou uitvallen. U zou het shoppen moeten onderbreken en dat is niet leuk. Gelukkig kan het probleem snel opgelost zijn wanneer het een algemeen probleem is. De netbeheerder lost de situatie dan meestal wel snel op en kunt u verder met shoppen. Maar wat als er bij u thuis in Sint-Niklaas zich een kortsluiting voordoet?

Oorzaak vaststellen van een kortsluiting Sint Niklaas

Bij een kortsluiting Sint-Niklaas moet u de oorzaak uiteraard vaststellen. Best is om naar uw meterkast te gaan en te kijken welke groep is omgeschakeld. Wanneer het bijvoorbeeld de groep is waarin de keuken zich bevindt, dan kan het zijn dat een toestel in de keuken deze kortsluiting in Sint-Niklaas heeft veroorzaakt. Trek alle stekkers van deze toestellen uit en schakel dan de groep weer in. Steek dan voorzichtig en een voor een alle stekkers weer in en kijk of er een bepaald toestel in de keuken is dat weer voor stroomuitval zorgt. Is dit zo? Probleem gevonden en u vervangt simpelweg het toestel. Wanneer dit het probleem niet weergeeft, moet u dieperliggend gaan zoeken.

U kunt een professional van Praesy inschakelen om het probleem voor u te laten lokaliseren en op te lossen. Niet alleen zijn zij er om uw problemen op te lossen, zij kunnen via de telefoon ook gewoon advies geven om zelf uw probleem op lossen. Wanneer dit toch niet lukt, komt er een elektricien op een goedkope manier uw probleem aanpakken!

Kortsluiting in Sint Niklaas

Kaarsen, het kan de boel wat gezelliger maken en voor een leuke sfeer zorgen. Echter kunnen kaarsen ook zijn nut hebben, zeker wanneer de elektriciteit plots uitvalt. Wanneer het probleem zich ’s avonds voordoet en het niet meteen opgelost geraakt, worden de kaarsen vaak bovengehaald. Weg is de sfeer, want dan zet u geen kaarsen voor het plezier. Een kortsluiting in Sint-Niklaas ontstaat, doordat twee elektriciteitsdraden tegen elkaar komen. Dit is normaal gesproken niet de bedoeling waardoor de stroom gaat toenemen. Tegenwoordig is alles zo goed beveiligd dat de stroom hierdoor gaat uitvallen. In extreme gevallen kan het door het toenemen van de warmte ook uitmonden in een brand.

Wat te doen bij een kortsluiting?

Wanneer een kortsluiting langer dan 5 minuten duurt, is de eerste stap om te kijken of het probleem zich enkel bij u bevindt of in de hele straat. Het kan perfect zijn dat er bij werken in de straat, zich een kortsluiting voordoet en dan heeft de hele straat geen elektriciteit. Informeer daarom eerst even bij uw buren om hier zeker van te zijn. Hebben zij hetzelfde probleem? Bel dan met de netbeheerder om door te geven dat er een algemene stroompanne is. Zij lossen dit probleem dan meestal vrij snel op. Wanneer u merkt dat de buren geen last hebben van de stroomuitval, dan situeert het probleem zich enkel bij u.

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring