Kortsluiting in Middelkerke

Kortsluiting Middelkerke

Kortsluiting Middelkerke oplossen

Kortsluiting Middelkerke

Er is niets handig dan een elektricien in de familie of vriendenkring hebben. Zeker wanneer er zich een kortsluiting voordoet, kan het handig zijn om meteen een professional te kunnen opbellen. Vaak is er niet geweten wat er bij een kortsluiting gebeurt en gaan mensen niet op zoek naar het dieper gelegen probleem. Een kortsluiting ontstaat echter niet zomaar, hier zit altijd wel een reden achter. Het kan een algemeen probleem zijn en dan hebben vaak meerdere mensen in de straat er last van. Alsook kan het probleem bij u gelegen zijn en dan heeft u alleen last van stroomuitval.

Opsporing kortsluiting Middelkerke vergemakkelijken

Wanneer een van de huishoudtoestellen het probleem veroorzaakt, dan is de situatie opgelost. U koopt gewoon een nieuw apparaat en klaar. Toch zijn er een aantal dingen die u kan doen om zo’n opsporing gemakkelijker te maken. Zo hoeft u niet meteen te gaan panikeren wanneer er zich een kortsluiting Middelkerke voordoet. Bewaar een zaklantaarn en extra stoppen in uw meterkast wanneer u nog een oude meterkast heeft. Houdt ook het nummer van uw netbeheerder bij de hand en het nummer van een erkende installateur. Maak ook een groepenoverzicht in uw meterkast, zo kan u snel zien welke groep is uitgeschakeld en welke apparaten de boosdoener zouden kunnen zijn. Schrijf bij elke groep welke apparaten ertoe behoren en hang dit in de buurt van of in de meterkast. Toch nog hulp nodig? Zet standaard het nummer van Praesy in uw gsm. Zij kunnen u bij dringende zaken meteen verder helpen door een elektricien naar u te sturen. Ook bij niet dringende zaken zoals het leggen van nieuwe elektriciteit in een nieuwe woning, het vervangen van een elektrisch slot of elektrische poort, is Praesy absoluut aangewezen. Waarvoor ze ook komen, u kunt op twee oren slapen wat betreft de professionaliteit, ervaring, service en de prijs!

Kortsluiting in Middelkerke

Een kortsluiting ontstaat wanneer er tussen twee elektriciteitsdraden een rechtstreekse verbinding ontstaat. Dit is een nieuwe verbinding waarbij de weerstand veel lager is dan bij de rest van het circuit. Door het verschil hierin zal er een toename zijn van stroom in de nieuwe verbinding waardoor de stroomsterkte zeer snel kan oplopen en er draden kunnen doorsmelten. Dit wordt dan een kortsluiting genoemd. In de volksmond wordt wel eens gezegd: er is een stop doorgeslagen.

Kortsluiting opsporen

U wilt natuurlijk dat een kortsluiting in Middelkerke zo snel als mogelijk wordt opgelost. Daarom is het belangrijk om de oorzaak te achterhalen. Enkel wanneer de oorzaak gekend is, kan het probleem op gepaste wijze opgeloste worden. U kan heel gemakkelijk ontdekken wat de kortsluiting heeft veroorzaakt. Ga naar uw meterkast en schakel de groep van de doorgeslagen stop uit. Kijk naar welke groep is omgeslagen en schakel de apparaten in deze groep uit en trek de stekkers uit. Schakel daarna de doorgeslagen stop weer in of vervang hem, indien nodig. Schakel de apparaten weer door ze een voor een in het stopcontact te steken. Op dat moment is het belangrijk om goed op te letten en op te merken of een van de toestellen de kortsluiting veroorzaakt.

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring