Kortsluiting in Kontich

Kortsluiting Kontich

Kortsluiting Kontich oplossen

Kortsluiting Kontich

Wanneer u niet graag alleen thuis bent en bij het minste geluidje uit de zetel springt, dan zal u zich een ongeluk schrikken wanneer plots de elektriciteit uit valt. Dit is wat u helemaal niet kunt gebruiken als u alleen thuis bent en wanneer u bovendien helemaal niets van elektriciteit kent. Geen nood, voor die mensen hebben wij een stappenplan opgesteld om in 4 stappen uw probleem opgelost te krijgen.

Oorzaken van kortsluiting Kontich

Als de elektriciteit uitvalt, hoeft u niet meteen het ergste te denken. Dit kan echter verschillende oorzaken hebben. Het kan een algemeen probleem zijn en dan hebben de buren in uw straat er vaak ook last van. Zo weet u dat u niet de enige bent en dus niet hoeft te panikeren. Het kan natuurlijk ook zijn dat het probleem zich bij uw thuis bevindt en dan zijn er twee oorzaken. Ofwel zorgt een defect apparaat voor de stroomstoring of wel is een probleem in uw elektriciteitskast.

Eerste stap: informeer bij uw buren

Een stroomstoring moet echt wel serieus genomen worden. Ga daarom meteen even informeren bij de buren of zij er ook last van hebben. Wanneer dit het geval is, kan er best zo snel mogelijk contact opgenomen worden met de netbeheerder, zij komen het probleem dan vaak heel snel oplossen en heeft het te maken met de kast in de straat. Wanneer dit niet het geval is, moet je de volgende stap verderzetten.

Kortsluiting in Kontich

Is er een defect apparaat of een storing in de zekeringskast, dan wordt de stroom uitgeschakeld van zodra er te veel stroom wordt gevraagd binnen één groep. Dit is een beveiliging, zodat er zeker geen brand zou ontstaan in de zekeringskast. Wanneer u een oude installatie zijn, dan kan het zijn dat er ook een zekering is gesmolten. U kan dit gemakkelijk herkennen en zelf vervangen, indien nodig. Heeft u de zekering vervangen en treedt er weer een kortsluiting Kontich op? Dan moet u echt naar de derde stap gaan en de oorzaak uitzoeken.

Derde stap: wat is de oorzaak van de kortsluiting Kontich?

U moet op zoek naar het apparaat dat de kortsluiting Kontich veroorzaakt. Dit doet u door de zekering uitgeschakeld te laten. U trekt vervolgens alle huishoudapparaten van de desbetreffende groep uit het stopcontact. Vervolgens schakelt u de zekering weer om en steekt u alle huishoudtoestellen een voor een in het stopcontact. Valt de elektriciteit weer uit bij een van deze toestellen? Boosdoener gevonden!

Vierde stap: contacteer Praesy

Oorzaak van de kortsluiting in Kontich gevonden? Weet je niet hoe het vanaf daar aan te pakken? Contacteer dan Praesy, zij zullen met plezier een elektricien naar je sturen om je op een goedkope, maar betrouwbare en kwaliteitsvolle manier van je probleem af te helpen! Zij helpen u met uw kortsluiting, maar evengoed leggen zij nieuwe elektriciteitskabels, steken zij een nieuw elektrisch slot of installen elektrische poorten of deuren.

Zo ziet u maar, met een kortsluiting hoeft u niet meteen te panikeren. Alles komt uiteindelijk helemaal goed!

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring