Kortsluiting in Herentals

Kortsluiting Herentals

Kortsluiting Herentals oplossen

Kortsluiting Herentals

Elektriciteit, we kunnen het niet meer wegdenken uit ons dagelijks leven. We hebben het nodig om te koken, te wassen, te strijken, televisie te kijken enz. Wanneer we zonder elektriciteit zitten, is het bijna een drama en willen we dit probleem zo snel mogelijk opgelost zien. Elektriciteit blijft namelijk nog altijd iets gevaarlijk wanneer u er niets van kent en er kunnen wel wat problemen of gevaren bij komen kijken.

Elektrocutie

Een van de ergste gevaren die bij elektriciteit komt kijken, is een elektrocutie. Dit wil zeggen dat het lichaam rechtstreeks in contact komt met elektriciteit en dat kan bij een kortsluiting Herentals gebeuren. Hierdoor krijgt uw lichaam eigenlijk een schok door de stroom die u in het lichaam krijgt. Dit kan helaas dodelijk zijn. Elektrocutie is een van de belangrijkste oorzaken van brandwonden dus voorzichtig zijn is de boodschap!

Wees voorzichtig met kortsluiting Herentals

Zowel in uw privéleven als in de werksituatie moet er voorzichtig omgegaan worden met elektriciteit. Controleer daarom regelmatig uw huishoudtoestellen om kortsluitingen te vermijden. Wees voorzichtig met de combinatie elektrische toestellen en water. Ook in bedrijven moeten de veiligheidsvoorschriften wat betreft elektriciteit consequent worden toegepast. Dit om de veiligheid van iedereen in een bedrijf te kunnen blijven garanderen. Een ongeluk is helaas snel gebeurd.

Praesy, uw oplossing bij een kortsluiting in Herentals

Kortsluiting Herentals? Nieuwe elektriciteitskabels nodig? Een elektriciteitsplan dat moet opgesteld worden? Preasy kan het allemaal. Ook kan u deuren en poorten laten automatiseren door hen en kan een elektrisch slot door hen vervangen of geplaatst worden.

Kortsluiting in Herentals

Een kortsluiting Herentals kan een tweede gevaar zijn waar elektriciteit bij komt kijken. Een kortsluiting ontstaat wanneer twee elektriciteitskabels letterlijk met elkaar in aanraking komen. Dit kan komen door slecht isolatiemateriaal of door draden die te dicht bij elkaar gelegd zijn. Hierdoor krijgen de stroom een extra sterkte waardoor er een kortsluiting ontstaat. In de meeste gevallen heeft dit als effect dat de stroom uitvalt. Maar helaas kan het ook erger:

 • Brand: bij een kortsluiting in Herentals kan helaas ook een brand ontstaan. In 1/3de van de gevallen ontstaat brand zelfs door elektriciteit. Doordat de kabels te dicht bij elkaar liggen en er extra stroomsterkte ontstaat, begint de warmte op te lopen. Hierdoor kunnen vonken ontstaan en dit kan leiden tot een brand.
 • Explosie: kortsluiting Herentals kan helaas ook nog erger veroorzaken. Ooit is er in Herentals een elektriciteitscabine ontploft door een kortsluiting die op de midden spanningskabel zat. Vaak zijn de gevolgen en de schade van zo’n situatie niet te overzien.

Waarom kiezen voor Praesy bij een kortsluiting?

Wanneer u zelf te maken krijgt met een kortsluiting in Herentals of gewoon niets kent van elektriciteit, kan u best een professional inschakelen. Praesy heeft betrouwbare elektriciens die topkwaliteit leveren tegen een goedkope prijs. Ze hebben de juiste partners die hen helpen en bieden u gratis advies aan bij problemen. Bovendien hebben zij voor elke regio verschillende elektriciens die u kunnen helpen. Waar uw probleem zich dus ook bevindt, bij Praesy moet u zijn!

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring