Kortsluiting in Dilbeek

Kortsluiting Dilbeek

Kortsluiting Dilbeek oplossen

Kortsluiting Dilbeek

Een keukenbrand, een riooldeksel dat weggeblazen wordt en een brand in een autogarage. Wat hebben deze drie dingen met elkaar gemeen zou u denken. Wel dit zijn allemaal gevolgen van een kortsluiting Dilbeek. Dit zijn natuurlijk wel drastische gevolgen en er gebeuren ook heel wat kortsluitingen zonder een brand, maar heel veel mensen gaan soms licht over een kortsluiting heen waardoor de gevolgen wel catastrofaal kunnen zijn. Het kan altijd gebeuren dat de stroom eens uitvalt, maar wanneer dit meerdere keren gebeurt moet u toch actie ondernemen. De stroom valt namelijk niet meerdere keren zomaar uit.

Wat is een kortsluiting?

Elektriciteit wordt dezer dagen enorm goed beveiligd, vroeger ging het er vaak anders aan toe. Elektriciteitsdraden worden goed geïsoleerd met deftig isolatiemateriaal, zodat er niets snel iets zal gebeuren. Echter kan het natuurlijk altijd en dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Een van de belangrijkste oorzaken van een kortsluiting Dilbeek is slecht isolatiemateriaal. Wanneer de draden dus de mogelijkheid hebben om door slechte isolatie, in aanraking te komen met elkaar, kan er kortsluiting ontstaan. Twee draden raken elkaar dan aan waardoor er een plotse toename van stroom is. Hierdoor stijgt de temperatuur ook en daardoor zou het kunnen zijn dat er brand uitbreekt. Een kortsluiting kan ook veroorzaakt worden door een defect toestel of door een probleem in de meterkast zelf.

Kortsluiting in Dilbeek

Als de stroom uitvalt en u hier niets van kent, weet u misschien niet meteen wat te doen. Geen probleem, er staan altijd mensen voor u klaar die er wel iets van kennen. Zo zijn er de elektriciens van Praesy die weten waar ze mee bezig zijn en die uw elektriciteitsprobleem kunnen verhelpen, wat het probleem ook is. Moet uw meterkast vervangen worden? Zijn er draden slecht geïsoleerd, ligt het aan een huishoudtoestel. Dit kunnen zij allemaal voor u uitzoeken en oplossen. Aan de hand van de dringendheid van uw probleem, komen zij dit voor u oplossen op een betrouwbare en professionele manier.

Zelf een kortsluiting aanpakken

Wilt u toch eerst proberen om het probleem van de kortsluiting in Dilbeek zelf op te lossen? Dit kan perfect, houdt u er alleen rekening mee dat u wel een beetje moet weten waar u mee bezig bent. Logisch verstand gebruiken is dus de boodschap. Test of het zou kunnen komen door een defect huishoudtoestel of niet. Dit doet u door alle stekkers uit te trekken wanneer de stroom is uitgevallen. Wanneer u de stroom weer aanzet, gaat u voorzicht en natuurlijk stekker per stekker, de stekkers weer insteken. Is er een boosdoener onder uw huishoudtoestellen dan gaat deze zich op dat moment bekend maken. U zal zien dat bij een defect toestel de stroom heel waarschijnlijk opnieuw uitvalt. Wanneer dit niet het geval is, moet u misschien eens nagaan of andere simpele zaken de oorzaak kunnen zijn. Een verlengsnoer dat in gebruik is en in een knoop ligt? Twee verlengsnoeren die gebruikt worden voor 1 toestel? Dit zijn allebei oorzaken die aan de basis kunnen liggen van een kortsluiting Dilbeek.

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring