Kortsluiting in Brussel

Kortsluiting Brussel

Kortsluiting Brussel oplossen

Kortsluiting Brussel

Er is niets zo vervelend dan wanneer u aan het koken bent en de elektriciteit plots uitvalt. Daar gaat uw heerlijke maaltijd. Of nog erger u heeft heerlijk gekookt, bent aan het dineren met gasten en de stroom valt dan uit. Het is niet alleen vervelend, maar kan ook gênant zijn. In de eerste plaats kunt u even informeren bij de buren of zij met hetzelfde probleem zitten. Indien dit het geval is, dan weet u dat het probleem waarschijnlijk heel snel opgelost zal worden door de netbeheerder. Maar wat als u hoort dat de buren dit probleem niet hebben?

Stappenplan bij een kortsluiting

Nadat je gecontroleerd hebt of het probleem enkel bij u zit of niet en dit wel zo blijkt te zijn, kunt u een stappenplan volgen. Het is heel normaal dat u misschien even in paniek schiet bij een kortsluiting in Brussel, maar zolang alles er veilig uit ziet, is dit niet meteen nodig. Natuurlijk is het wel de bedoeling dat het probleem opgelost wordt en daarvoor kunt u het stappenplan volgen. Het is belangrijk om te achterhalen hoe de kortsluiting ontstaan is:

 • Schakel de elektriciteit eerst volledig uit door alle groepen uit te schakelen in uw zekeringskast.
 • Daarna gaat in heel uw huis of appartement alle stekkers van toestellen uittrekken.
 • Vervolgens schakelt u alle groepen in uw zekeringskast weer in.
 • Steek daarna alle stekkers van alle toestellen weer in.
 • Kijk of bij een bepaald toestel de elektriciteit weer uitvalt.
 • Wanneer er bij geen enkele van uw apparaten een kortsluiting in Brussel wordt veroorzaakt, dan kan er sprake zijn van overbelasting. Blijft het dan nog gebeuren? Dan laat u best uw zekeringskast eens nakijken.

Kortsluiting in Brussel

Veel mensen vragen zich af wat er juist gebeurt bij een kortsluiting. Op zich houdt dit niet veel in. Elektriciteitsdraden zijn geïsoleerd met isolatiemateriaal. Dit dient om de draden te beschermen, zodat er niets aan zou komen. Wanneer er om een of andere reden toch iets aan het isolatiemateriaal komt, kunnen de draden bloot komen te liggen. Als ze dan in rechtstreekse aanraking komen met elkaar ontstaat er een kortsluiting. De stroomsterkte neemt dan op korte tijd plots toe waardoor de kortsluiting ontstaat. Door de toename van de stroomsterkte wordt het ook warmer en daardoor is de kans er ook dat er brand ontstaat.

Praesy voor uw kortsluiting Brussel

Het is perfect te begrijpen dat bij een kortsluiting in Brussel u er niet om staat te springen dit allemaal zelf te proberen. Als dit het geval is, kan u perfect contact opnemen met de mensen van Praesy, zij hebben elektriciens in dienst die het probleem voor u komen oplossen. Zij zullen proberen te achterhalen waar de kortsluiting Brussel vandaan komt en een kant en klare oplossing bieden. Ze doen die goedkoop en op een volledig te vertrouwen manier.

Kent u mensen die een huis hebben gebouwd en elektriciteit willen laten leggen? Ook daarvoor kan u Praesy inschakelen. Evengoed voor het zetten van elektrische poorten of elektrische sloten.

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring