Elektrische rolluik gaat niet meer omhoog

Elektrische rolluik gaat niet meer omhoog

Een van de vele problemen die u kan hebben met een elektrische rolluik is dat deze plots niet meer omhoog kan en dat kan verschillende redenen hebben. Een van de meest voorkomende redenen is dat de motor kapot is en dat deze vervangen zal moeten worden, maar dat is gelukkig niet altijd het geval. Soms zit er iets vast of zit er gewoon te veel stof in uw rolluik waardoor het schoonmaken van de rolluik al zorgt voor een oplossing.

De rolluiken herstellen zal in de meeste gevallen wel nodig zijn door een rolluik specialist doordat het probleem in de rolluik zelf zit en dit opgelost zal moeten worden door een reparatie uit te voeren of door het vervangen van een onderdeel.

We zien gelukkig dat heel vaak er rap al een technieker wordt opgeroepen via ons en dat is ook de juiste manier om een kapotte rolluik aan te pakken. Er zal echt een specialist in rolluiken bij u moeten geraken doordat er vaak een onderdeel vervangen zal moeten worden en deze specialist het juiste gerief op voorraad heeft en u rap kan depanneren. Bij een andere vakman zal u vaak weken moeten wachten op onderdelen en dat is nu net niet wat u wil.

Wat te doen wanneer de elektrische rolluik niet meer omhoog gaat

Het eerste wat u moet doen is rustig blijven en niet direct in de paniek schieten. Het is belangrijk om goed te bekijken wat de rolluik precies doet wanneer u gebruik maakt van de afstandbediening of de knop aan de muur. Hoort u de motor nog? Heeft u last gehad van een kortsluiting in huis? Heeft het de dag of nacht ervoor hard gewaaid? Dit zijn namelijk een van de meest voorkomende redenen waarom een elektrische rolluik niet meer omhoog gaat. Als het blijkt dat de rolluik kapot is of dat de motor kapot is dan is het verstandig om de specialist in te schakelen en dat kan u doen door contact met ons op te nemen. In sommige gevallen gaat de elektrische rolluik niet meer omhoog door stof, dat kan u zelf schoonmaken door met een borstel in de kast te gaan.

Offerte aanvragen bij de rolluik specialist

Om rap hulp te krijgen kan u direct een afspraak maken met een specialist in rolluiken via ons wanneer uw elektrische rolluiken niet meer omhoog gaan. Wanneer het geen spoed betreft en u eerst een offerte wil aanvragen wanneer uw elektrische rolluik niet meer omhoog gaat dan kan u direct contact opnemen of het formulier invullen. We zullen u een inschatting geven van de prijs en de kosten op basis van de foto’s en de informatie die u aanlevert.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *