Beste WC papier tegen verstopping

Page toiletpapier tegen verstoppingen

28,99
Partner.bol.com
as of January 23, 2023 6:03 pm

Het nieuwe en verbeterde Page Compleet Schoon toiletpapier is speciaal ontwikkeld om een schoner resultaat te geven als ooit tevoren.

Inhoudsopgave

Beste WC papier tegen verstopping

Een van de meest voorkomende verstoppingen wordt veroorzaakt door WC papier en vaak komt dat niet alleen door het WC papier, maar komt dit door natte doekjes of WC papier in combinatie met aanwezige kalk in uw afvoer. Het is dus ten eerste belangrijk om geen natte doekjes door te spoelen in uw WC. Ook WC papier met weinig lagen zorgt ervoor dat u problemen kan krijgen in combinatie met kalk in uw WC.

De beste WC papier die u kan kopen tegen een verstopping zijn de volgende twee soorten:

  • Oplosbaar toiletpapier
  • Meerlaagse toiletpapier

We snappen maar al te goed dat oplosbaar toiletpapier duur is en dat niet iedereen dit zomaar kan kopen en daardoor is het ook nog mogelijk om gewoon meerlaagse toiletpapier te kopen om de kans zo klein mogelijk te maken op een verstopping. Als u echt helemaal geen vrees wil hebben van een verstopping kan u de onderstaande tip volgen.

Tips om een verstopping door WC papier te voorkomen

Speciaal WC papier kopen om een verstopping te voorkomen is niet mogelijk voor iedereen en dat is al te goed te begrijpen door de prijzen van WC papier. WC papier is niet goedkoop en wanneer u de beste WC papier koopt tegen een verstopping dan betekent dit dat u extra kosten zal maken terwijl er andere tips gegeven kunnen worden om een verstopping door WC papier te voorkomen.

De belangrijkste tip die we kunnen geven voor het voorkomen van een verstopping door WC papier is het WC papier niet door het toilet door te spoelen. Belangrijk is dat u de WC papier niet in uw WC gooit, maar dat u dit in een prullenbak gooit die u speciaal in uw WC ruimte heeft staan.

Verstopping door WC papier

Heeft u toch te maken met een verstopping door WC papier? Dan raden we u aan om eerst proberen om het probleem zelf op te lossen door gebruik te maken van een rubberen ontstopper, heet water of door een middel. Vaak moet dit voldoende zijn om uw verstopping op te lossen als WC papier de oorzaak is. Wat wel belangrijk is is dat u de volgende keer geen WC papier zal doorspoelen door uw toilet, zodat u zeker weet dat u dit probleem niet meer kan krijgen door WC papier.

Heeft u toch een verstopping die u niet zelf kan oplossen en wil u daarvoor hulp krijgen? Dan kan de ontstoppingsdienst u helpen die werkzaam is in de regio.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *