IKEA montage specialisten

IKEA montage

IKEA monteur

IKEA montage

Een van de vele verzoeken die er zijn voor de klusjesman is voor het verzorgen van een IKEA montage en dat is zo gek nog niet. Het is namelijk niet eenvoudig om een IKEA meubel zelf te monteren en het is dan ook verstandig om een monteur daarvoor in te schakelen die verstand heeft van het monteren van IKEA meubelen.

Zo kan u via Praesy direct een IKEA montage verkrijgen door een specialist die al heel vaak zulke meubelen in elkaar heeft gezet. Met het juiste gerief en de juiste ervaring zorgt deze klusser dat uw IKEA montage al rap uitgevoerd wordt.

IKEA monteur

Wanneer u naar de IKEA bent geweest en een leuke kast, bureau of een andere meubel heeft uitgezocht is het nu tijd om deze te monteren. Niet iedereen is even handig met het klussen, maar we zien maar al te vaak dat het zelfs voor de handige klussers soms te lastig is om de IKEA montage zelf uit te voeren. In dat geval kan u altijd rekenen op de dienst via Praesy voor het monteren van IKEA meubelen door een monteur.

Hoe werkt het dan precies? Zodra u contact opneemt dan kan u doorgeven welke IKEA meubel(s) u heeft gekocht. Aan de hand daarvan geven we u een prijsindicatie die u mag verwachten voor het monteren door een IKEA monteur specialist. Wil u dus een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

IKEA monteur offerte aanvragen

U kan op deze pagina of via de telefoon een afspraak met ons maken met spoed, maar u kan ook een afspraak maken voor een later moment. Wil u liever een offerte aanvragen bij een IKEA monteur? Dan kan u ook altijd contact opnemen daarvoor.

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring