Goedkope Inbraakbeveiliging Turnhout

Inbraakbeveiliging Turnhout

Inbraakbeveiliging in Turnhout

Inbraakbeveiliging Turnhout

Is uw woning of firma in Turnhout dé plek waar u zich thuis voelt? De plek waar u kunt ontspannen en de plek waar u samenkomt met uw geliefden of gezin? Voor bijna iedereen geldt dat het ‘thuisgevoel’ het meest in de eigen woning plaatsvindt. Het is daarom ontzettend belangrijk dat de woning of firma over een goede inbraakbeveiliging Turnhout beschikt. Vandaag de dag komen inbraken namelijk steeds meer voor. Wist u bijvoorbeeld dat in België gemiddeld zeven inbraken per uur plaatsvinden? De kans is groot dat u of iemand uit uw omgeving hier wel eens slachtoffer van is geweest. Een inbraak kan nare gevolgen hebben. Veel mensen voelen zich een tijd na de inbraak niet meer veilig in hun eigen woning. Daarnaast is het natuurlijk ook altijd vervelend wanneer er zomaar waardevolle spullen worden meegenomen zonder uw toestemming. Het is daarom verstandig om uw woning goed te beveiligen tegen diefstal. In dit artikel vindt u een aantal mogelijkheden om uw huis of firma van een goedkope inbraakbeveiliging Turnhout te voorzien.

Inbraakbeveiliging Turnhout met alarmsysteem

Alarmsystemen worden met de dag populairder, steeds meer mensen kiezen voor de installatie van zo’n systeem in hun woning of firma om dieven weg te houden. Dit is een van de beste inbraakbeveiliging Turnhout die er mogelijk is. Dit is een slimme keuze: alarmsystemen zijn voorzien van sensoren die beweging detecteren. Wanneer u op vakantie bent, schakelt u het systeem in en wanneer er een inbreker binnen probeert te komen gaat een alarm af. Dit schrikt inbrekers af, waardoor zij hoogstwaarschijnlijk de benen zullen nemen. Ook krijgen zowel u als de lokale meldcentrale een melding van de poging tot inbraak. Er zijn tegenwoordig tal van systemen te vinden die u kunt verbinden met uw telefoon of tablet. Op deze manier kunt u uw alarmsysteem ook op afstand in- en uitschakelen. Handig wanneer u dit per ongeluk bent vergeten bij vertrek.

Inbraakbeveiliging in Turnhout

Als u heeft gekozen voor de installatie van een alarmsysteem, dan kunt u overwegen om ook beveiligingscamera’s aan te schaffen. Misschien denkt u dat dit overdreven is, beveiligingscamera’s worden ten slotte vooral gebruikt bij bedrijven of winkels. Maar tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor de installatie van camera’s bij hun woning. Camera’s houden inbrekers op afstand omdat deze natuurlijk niet graag worden vastgelegd: voor hen vergroot dit het risico om opgepakt te worden door de politie. Hangt u dus camera’s bij uw voordeur? Dan is de kans groot dat inbrekers ver bij uw woning vandaan blijven.

Inbraakbeveiliging Turnhout met veilige sloten

Wanneer u de sloten op uw woning laat installeren of vervangen, let dan goed op welke sloten u aanschaft. Er zijn veel sloten op de markt die inbrekers gemakkelijk kunnen forceren. Sommige sloten werken met een simpel systeem, waardoor dieven binnen no time in uw woning staan. Het is daarom verstandig om te kiezen voor sloten die voorzien zijn van het SKG-keurmerk. Dit keurmerk wil zeggen dat de sloten nauwkeurig zijn getest en beoordeeld door Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Wanneer u een slot met het keurmerk koopt, let dan op het aantal sterren dat is uitgegeven. We adviseren u altijd voor een slot te kiezen met minimaal twee sterren, maar liever nog drie sterren. Zo weet u namelijk zeker dat inbrekers niet gemakkelijk uw huis binnen kunnen komen.

Inbraakbeveiliging Turnhout prijs / kosten

Soort InbraakbeveiligingKosten (gemiddeld, incl. btw)
Beveiligd slot€ 50 - € 150
Driepuntsluiting (of meerpuntsluiting)€ 150 - € 250
Inbraakstrip€ 50 - € 80

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring