Goedkope Inbraakbeveiliging Tongeren

Inbraakbeveiliging Tongeren

Inbraakbeveiliging in Tongeren

Inbraakbeveiliging Tongeren

U voelt zich graag veilig in uw eigen huis. Helaas zijn er de laatste tijd steeds vaker dievenbendes actief die verantwoordelijk zijn voor het stijgende aantal inbraken in België. Om niet ook slachtoffer te worden van een woning inbraak kunt u in dit artikel lezen hoe u het de inbrekers zo moeilijk mogelijk kunt maken en daarmee hopelijk een inbraak te voorkomen.

Inbraakbeveiliging Tongeren om een inbraak te voorkomen

Vaak is nalatigheid een grote boosdoener bij inbraken. Als u onbedoeld een deur of een raam heeft vergeten af te sluiten, kan de inbreker via deze weg zich op een makkelijke wijze toegang tot het huis verschaffen. Maak er daarom een gewoonte van om alle ramen en deuren op slot te draaien voordat u gaat slapen of het huis verlaat. Goed afgesloten deuren en ramen zijn een extra belemmering voor de inbreker die het liefst een zo makkelijk mogelijke prooi uitzoekt.

Berg ook uw waardevolle spullen goed op en laat ze niet in het zicht liggen. Zo kunt u de gelegenheidsdief niet in verleiding brengen.

Tijdens de vakanties slaan de dieven vaak hun slag. Zorg daarom dat u niet deelt op social media wanneer u op vakantie gaat. De dieven kunnen makkelijk hun inbraak plannen wanneer ze zeker weten dat u de komende twee weken nog wegblijft. Vraag uw buren of kennissen om regelmatig de brievenbus te legen en de stapels post uit het zicht te verwijderen. Zo is het niet overduidelijk dat u op vakantie bent.

Het beste voor uw veiligheid is inbraakbeveiliging Tongeren

Wat u ook kiest, uw veiligheid en dat van uw gezin is het allerbelangrijkste. Geef daarom inbrekers geen kans en maak het ze zo moeilijk mogelijk uw huis binnen te dringen. Dat voorkomt een hoop verdriet.

Inbraakbeveiliging in Tongeren

Goed hang- en sluitwerk heeft een vertragende werking. Hoe langer het duurt voordat een slot is open geforceerd, hoe meer kans dat de inbreker tijdens zijn actie wordt opgemerkt waardoor de kans bestaat dat hij zonder binnen te komen de aftocht blaast. Kies daarom niet voor een standaard cilinderslot wat relatief makkelijk is te openen, maar voor een slot met een keurmerk van Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Het aantal sterren dat een slot heeft gekregen geeft aan hoe lastig het is te forceren. Hoe meer sterren, hoe moeilijker. Ook anti-inbraakstrips werken vertragend, en zijn een relatief goedkope preventiemaatregel en makkelijk te monteren.

Complete beveiligingssystemen als inbraakbeveiliging in Tongeren

Beveiligingssystemen vergroten de veiligheid en helpen een inbraak te voorkomen. En beveiligingssysteem bestaat uit meerdere componenten, zoals sensoren die beweging detecteren, methodes om inbrekers af te schrikken zoals felle lampen of sirenes, camera’s die binnen sluipers kunnen vastleggen en een controle unit of applicatie. U kunt kiezen om een draadloos systeem te installeren of een bekabeld systeem aan te leggen. Een draadloos systeem is relatief goedkoper en makkelijker aan te leggen. Wel kan het radiosignaal worden verstoord door andere elektrische apparaten. Een bekabeld systeem is wel duurder en lastiger aan te leggen omdat het deels wordt ingebouwd in het huis, maar ook een stuk betrouwbaarder.

Inbraakbeveiliging in de regio Tongeren

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring