Goedkope Inbraakbeveiliging Oostende

Inbraakbeveiliging Oostende

Inbraakbeveiliging in Oostende

Inbraakbeveiliging Oostende

Is er bij u wel eens ingebroken? Dan is de kans groot dat u daar best van bent geschrokken. Het is een akelig idee dat er vreemden in uw huis zijn gedrongen en uw persoonlijke eigendommen hebben meegenomen. Inbraak komt vandaag de dag steeds meer voor. Vraagt u maar rond in uw eigen omgeving: waarschijnlijk krijgt u tal van inbraakverhalen te horen. De tijden dat er een touwtje uit te voordeur hing zodat de kinderen zelfstandig naar binnen konden is voorbij. Ook het raam open laten staan wanneer u even een boodschap haalt is er niet meer bij: inbrekers houden uw woning nauwlettend in de gaten. Het is daarom ontzettend belangrijk dat u uw huis voorziet van goede beveiliging. Dit kan bijvoorbeeld door goede sloten en een alarmsysteem te laten installeren in uw woning in Oostende. Daarover leest u in dit artikel meer.

Inbraakbeveiliging Oostende met veilige sloten

Wanneer u uw huis introk zaten hier misschien al standaard sloten in waar u verder niet meer naar heeft omgekeken. Maar zijn uw sloten wel voorzien van het SKG-logo? Dat is heel belangrijk, dit logo geeft namelijk aan of de sloten zijn goedgekeurd door Stichting Kwaliteit Gevelbouw. U kunt dit controleren door te kijken op het deel waarop het sleutelgat bevestigd is. Wanneer de sloten zijn getest en goedgekeurd door de SKG, worden ze voorzien van hun keurmerk. Controleer wel of er minimaal twee sterren door de stichting zijn gegeven. Pas vanaf twee sterren zijn de sloten van dermate kwaliteit dat de inbrekers ze liever mijden. Dit zijn namelijk sloten die niet gemakkelijk te forceren zijn, waardoor ze te lang aan uw raam of deur staan te sleutelen. Inbrekers geven de voorkeur aan huizen met sloten zonder het SKG-keurmerk.

Inbraakbeveiliging Oostende met alarmsysteem

Naast sloten die voorzien zijn van het SKG-logo, is het belangrijk om een alarmsysteem te laten installeren om uw woning in Oostende echt goed te beveiligen. Een alarmsysteem is voorzien van sensoren die reageren op beweging. U kunt uw alarmsysteem inschakelen met bijvoorbeeld een persoonlijke code of vingerafdruk. Er zijn tegenwoordig tal van systemen die samenwerken met uw smartphone of tablet, waardoor het gemakkelijk is om het systeem op afstand te bedienen. Ook kunt u kiezen voor een alarmsysteem in combinatie met beveiligingscamera’s, wanneer u uw woning écht volledig wil laten beveiligen. U kunt zich bij professionals laten adviseren zodat uw woning in Oostende uiteindelijk volledige beveiliging op maat heeft.

Inbraakbeveiliging in Oostende

Heeft u uw huis in Oostende inmiddels voorzien van een alarmsysteem dat bij u past, en sloten met het SKG-keurmerk? Dan zijn er nog een aantal praktische tips die u kunt opvolgen om dieven op afstand te houden. Lees onderstaande checklist eens door en controleer of u hier rekening mee houdt.

 • Leg uw waardevolle eigendommen uit het zicht. Dieven kiezen voor de snelle buit: de tablet, laptop of een horloge of zonnebril. Het is verleidelijk om deze spullen op de tafel te laten liggen, maar ze vergroten de kans op inbraak. Stop ze dus altijd goed weg, het liefst ergens waar inbrekers niet snel bij kunnen.
 • Maak gebruik van licht, dit schrikt dieven af omdat ze niet zeker weten of er iemand thuis is. Past er iemand op uw huisdier of planten? Vraag deze persoon dan om af en toe de lichten aan te laten staan. U kunt ook kiezen voor een lichtschakelaar.
 • Help de inbrekers niet door hulpmiddelen zoals ladders of containers buiten te laten staan. Inbrekers zijn creatief en klimmen overal op als dit ze helpt om uw huis in te komen.
 • Wees niet naïef door te denken dat het verstoppen van de huissleutel onder een bloempot geen kwaad kan. Vaak gaan inbrekers hiernaar opzoek, of erger: ze houden u al een tijdje in de gaten waardoor ze hebben gezien waar u de huissleutel verstopt.
 • Gebruik de buurtapp om omwonenden te laten weten wanneer u een weekendje weg of op vakantie gaat. Gebruik deze app ook om opvallend gedrag in de buurt te delen. Zo blijft u samen alert op wat er allemaal gaande is.
 • Doe altijd uw deuren op dubbelslot en sluit uw ramen, ook al gaat u maar eventjes weg. Dit geldt ook wanneer u een poort heeft: laat deze niet open staan wanneer u niet thuis bent of slaapt.
 • Zorg voor geluid. U kunt bijvoorbeeld hondengeblaf af laten spelen of simpelweg de radio aan laten staan wanneer u niet thuis bent. Dit wekt de illusie dat er iemand in het huis is.

Inbraakbeveiliging Oostende prijs / kosten

Soort InbraakbeveiligingKosten (gemiddeld, incl. btw)
Beveiligd slot€ 50 - € 150
Driepuntsluiting (of meerpuntsluiting)€ 150 - € 250
Inbraakstrip€ 50 - € 80

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring