Goedkope Inbraakbeveiliging Mechelen

Inbraakbeveiliging Mechelen

Inbraakbeveiliging in Mechelen

Inbraakbeveiliging Mechelen

Dagelijks vinden er veel woninginbraken plaats. Statistieken wijzen uit dat er in België zelfs 200 keer per dag wordt ingebroken! Er zijn daarom steeds meer mensen die zich verdiepen in de inbraakbeveiliging in Mechelen van hun huis of firma, om inbrekers ver op afstand te houden. Vooral in vakantieperiodes zijn inbrekers actief, maar ook wanneer u een weekendje weg bent of een dagje bij iemand op visite gaat is uw woning niet zomaar veilig. Uw achterdeur van het slot laten wanneer u even een boodschap haalt is er niet meer bij. Ook ramen op de eerste verdieping kunt u niet meer open laten staan als u het huis voor een paar uur verlaat. Inbrekers houden woningen vaak goed in de gaten, zodat ze precies weten wanneer zij hun slag kunnen slaan. Gelukkig kunt u hier iets aan doen. Bescherm uw woning tegen inbraak door bijvoorbeeld goede sloten te installeren of een alarmsysteem aan te schaffen. In dit artikel leest u over verschillende manieren om uw woning of firma van een goede inbraakbeveiliging Mechelen te voorzien.

Inbraakbeveiliging Mechelen praktische tips

Verderop in dit artikel zullen we ingaan op inbraakbeveiliging Mechelen zoals sloten en alarmsysteem. Maar u kunt uw woning ook een goede inbraakbeveiliging Mechelen geven door de volgende tips in acht te nemen:

 • Berg uw waardevolle spullen altijd goed op. Dieven kiezen voor de snelle en gemakkelijke buit. Zodra ze binnen zijn zullen ze maar al te graag uw laptop, tablet, dure horloge of sierraden meenemen. Zorg er dus altijd voor dat u dit soort materiaal op een plek neerlegt waar inbrekers niet snel bij kunnen.
 • Help inbrekers niet door hulpmiddelen zoals een ladder of container in uw tuin te laten staan. Berg dit soort gereedschap dus altijd op in een schuur of in uw woning.
 • Maak een groepsapp aan met de mensen uit uw buurt waarin u allen met elkaar deelt wanneer u op vakantie of een weekendje weg bent. Zo wordt verdacht gedrag gemakkelijker opgemerkt en houdt iedereen een oogje in het zeil.

Inbraakbeveiliging in Mechelen

Om uw woning te beschermen tegen inbrekers, kunt u kiezen om een alarmsysteem te laten installeren. Een alarmsysteem is zo ontwikkeld dat het reageert op beweging in of nabij uw woning, dankzij de sensoren die hierin zitten. Er zijn verscheidene soorten systemen. Wanneer beweging wordt gedetecteerd wordt in elk geval een melding gemaakt bij de algemene centrale in uw buurt. Maar ook kunt u voor een systeem kiezen dat een alarm laat afgaan, zodat de dief schrikt en uw woning verlaat. Wist u trouwens dat er tegenwoordig veel alarmsystemen zijn die u kunt bedienen vanaf uw tablet of smartphone? Zo kunt u ook op afstand het systeem gemakkelijk in- of uitschakelen en krijgt u direct een melding wanneer het systeem beweging heeft gesignaleerd.

Inbraakbeveiliging Mechelen met veilige sloten

Heeft u de sloten op uw deuren wel eens onder de loep gehouden? Er zijn ontzettend veel verschillende soorten sloten op de markt, en elke verkoper zal natuurlijk volhouden dat die van hem de beste zijn. Wees kritisch wanneer u nieuwe sloten aanschaft: inbrekers zijn ervaren in het manipuleren van sloten en forceren met gemak uw deuren of ramen. Kies daarom altijd voor een slot dat getest is. De Stichting Kwaliteit Gevelbouw test en beoordeelt sloten nauwkeurig om vervolgens het slot van het SKG-logo te voorzien. Het wordt afgeraden om sloten met het keurmerk waar slechts één ster opstaat aan te schaffen. Kies bij het kopen van een nieuw slot altijd voor twee sterren, maar nog liever voor drie sterren. Deze sloten zijn van dermate kwaliteit dat inbrekers hier geen raad mee weten en uw woning dus niet binnen kunnen komen.

 • Vraag degene die uw post verzamelt en uw planten water geeft of hij of zij zo nu en dan het licht aan wil laten staan. Dit kunt u natuurlijk ook regelen met een geautomatiseerde lichtschakelaar óf een lichtsensor. Dieven laten uw huis sneller met rust wanneer ze denken dat er iemand thuis is: dan is het risico om gepakt te worden natuurlijk vele malen groter.
 • Wanneer u weggaat kunt u daarom ook geluid af laten spelen, zoals de radio of een geluidsopname van hondengeblaf. Ook dit houdt inbrekers op afstand.
 • Verstop uw huissleutel nooit ergens buiten uw woning omdat u denkt dat dit geen kwaad kan. Zoals al eerder in dit artikel werd aangegeven: inbrekers houden uw woning vaak een tijdje in de gaten voor ze hun slag slaan. De kans is dus groot dat ze u de sleutel ergens hebben zien verstoppen en zo gemakkelijk uw woning binnenwandelen zodra u weg bent.

Inbraakbeveiliging Mechelen prijs / kosten

Soort InbraakbeveiligingKosten (gemiddeld, incl. btw)
Beveiligd slot€ 50 - € 150
Driepuntsluiting (of meerpuntsluiting)€ 150 - € 250
Inbraakstrip€ 50 - € 80

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring