Goedkope Inbraakbeveiliging Kortrijk

Inbraakbeveiliging Kortrijk

Inbraakbeveiliging in Kortrijk

Inbraakbeveiliging Kortrijk

Inbraken komen in België vaak voor, zo ook in Kortrijk. Dieven zijn vooral actief in vakantieperiodes, maar ook buiten deze periodes moet u alert zijn op inbraak. Waar u vroeger nog zonder de problemen de achterdeur van het slot kon laten als u even boodschappen ging doen, of de ramen tegen elkaar open kon laten staan als u een middagje weg was, moet u tegenwoordig erg voorzichtig zijn omdat inbrekers hier misbruik van kunnen maken. Wanneer uw woning niet goed beveiligd is, met bijvoorbeeld sterke sloten of een goed alarmsysteem, weten dieven uw woning binnen no time binnen te komen om hun buit te halen. Heeft u wel eens in uw omgeving rondgevraagd of er wel eens bij hen is ingebroken? U zult versteld staan van hoe vaak inbraak voorkomt! Het is dus belangrijk dat ook u uw woning in Kortrijk goed beveiligd, in dit artikel vindt u hoe u dit kunt doen.

Sloten met het SKG-logo op uw woning/firma als inbraakbeveiliging Kortrijk

Wist u dat u aan uw sloten kunt zien of deze getest zijn op de kwaliteit? De Stichting Kwaliteit Gevelbouw houdt zich bezig met de kwaliteit van uw sloten, zij testen de kwaliteit hiervan en indien ze voldoende uit de test komen worden ze voorzien van twee of drie sterren. Kijkt u eens onder het sleutelgat van uw slot, ziet u hier een SKG-logo staan? Dan weet u dat uw slot in elk geval getest is. Is het slot echter voorzien van slechts één ster, dan heeft de SKG beoordeeld dat het slot te gemakkelijk te forceren valt. Samengevat is het dus belangrijk dat uw slot het SKG-keurmerk bevat met minimaal twee, maar het liefst drie sterren. Is dit niet het geval? Dan is het slim om uw sloten te laten vervangen, inbrekers weten namelijk ook heel goed welke sloten snel te forceren zijn om een huis binnen te komen.

Kies voor een alarmsysteem op maat als inbraakbeveiliging Kortrijk

Heeft u wel eens nagedacht over de installatie van een alarmsysteem in uw woning in Kortrijk? Er zijn steeds meer mensen die hiervoor kiezen, de systemen zijn tegenwoordig namelijk goed te betalen en ze houden inbrekers op afstand. Er zijn veel verschillende soorten alarmsystemen te vinden, er zit ongetwijfeld een systeem tussen dat bij uw wensen past. Vindt u het bijvoorbeeld een prettig idee om het systeem op afstand te besturen, bijvoorbeeld met uw smartphone of tablet? Dat kan. U kunt er ook voor kiezen om camera’s te laten installeren die samenwerken met uw systeem, op deze manier is uw woning in Kortrijk op en top beveiligd en kunt u uw woning met een gerust hart achterlaten. Wanneer er wordt ingebroken slaat uw systeem alarm én krijgt u direct een melding binnen. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen bij het kiezen van een alarmsysteem op maat.

Inbraakbeveiliging in Kortrijk

Wanneer u uw huis goed heeft beveiligd door goede sloten en een alarmsysteem te installeren, zijn er natuurlijk nog meer aspecten waar u goed op moet letten wanneer u uw huis verlaat. Lees deze checklist eens door en controleer of u al rekening houdt met alles wat erin staat. Zo voorkomt u inbraak als u niet thuis bent.

 • Draai uw deuren altijd op dubbelslot en sluit uw ramen. Ook wanneer u maar eventjes weggaat is dit van groot belang. Dieven kunnen bijvoorbeeld met een haak via uw brievenbus de deur openen, en binnen een kwartier de waardevolle spullen uit uw huis roven.
 • Zorg er daarom ook voor dat uw waardevolle spullen uit het zicht liggen. Inbrekers gaan vaak zo snel mogelijk te werk, waardoor ze niet op alle plekken in uw huis komen. Dure spullen zoals tablets, laptops maar ook horloges en sierraden worden graag meegenomen. Verstop deze dus op een moeilijke plek wanneer u het huis verlaat.
 • Installeer een lichtschakelaar die de lichten een aantal uur per dag aan zetten. Op deze manier geeft u de indruk dat er iemand in uw woning is, waarmee u inbrekers op afstand houdt. Wil u geen lichtschakelaar installeren? Vraag dan degene die uw planten water geeft en de post verzamelt, om zo nu en dan het licht aan te laten staan.
 • Laat uw muziekinstallatie geluid maken, denk bijvoorbeeld aan de opname van een blaffende hond. Maar u kunt ook simpelweg de radio aan laten staan wanneer u op vakantie bent. Zolang de inbrekers maar het idee krijgen dat er iemand thuis is, houdt u hen op afstand.
 • Help dieven niet door gereedschap zoals laders of een schroevendraaier buiten te laten staan. Berg dit soort materialen altijd goed op in een schuur of in uw woning, zodat het niet gemakkelijk wordt om in uw huis in te breken.
 • Maak een groepsapp aan met uw buurt, waarin u laat weten wanneer u een langere periode van huis bent, bijvoorbeeld een weekendje weg of een vakantie. Spreek ook af dat u allemaal verdachte omstandigheden in de gaten houdt en deze in de groepsapp bespreekt.

Inbraakbeveiliging in de regio Kortrijk

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring