Goedkope Inbraakbeveiliging Knokke

Inbraakbeveiliging Knokke

Inbraakbeveiliging in Knokke

Inbraakbeveiliging Knokke

Inbrekers zijn in België een groot probleem, vooral in vakantieperiodes slaan dieven hun slag en kiezen ze woningen uit die niet goed beveiligd zijn. Binnen een handomdraai zijn ze binnen en nemen inbrekers mee wat ze willen. Vraagt u eens rond in uw omgeving of bij hen wel eens is ingebroken, waarschijnlijk krijgt u meerdere verhalen te horen. Waar u als kind nog bij een vriendje binnenkwam door aan het touwtje uit de brievenbus te trekken, moet u nu rekening houden met inbrekers die hier misbruik van maken. Ook eventjes de ramen open laten staan om het huis te luchten, wanneer u zelf niet thuis bent, is er niet meer bij. Het is van belang dat u uw woning voorziet van sterke sloten, een alarmsysteem en misschien zelfs van camera’s. Inbrekers houden uw buurt waarschijnlijk goed in de gaten om erachter te komen bij welk huis zij gemakkelijk binnen kunnen breken. Lees in dit artikel hoe u uw woning in Knokke goed kunt beveiligen.

Goede sloten op uw huis als inbraakbeveiliging Knokke

Heeft u wel eens goed gekeken naar de sloten op uw huis? En zijn niet alleen uw deuren maar ook uw ramen wel voorzien van sloten? Misschien is dit niet iets waar u eerder bij stil heeft gestaan, maar het wordt tijd om dat nu te gaan doen. Elke slotenverkoper zal beweren dat zijn sloten de beste zijn, maar waar u beter op kunt letten is of de sloten in uw huis voorzien zijn van het SKG-logo. Dit logo wordt uitgegeven door Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Deze stichting test sloten op hun kwaliteit en wanneer deze voldoen aan de eisen krijgen ze het keurmerk. Wij raden aan om te kiezen voor sloten met minimaal twee, maar het liefst drie sterren. Dan weet u zeker dat de sloten niet gemakkelijk te forceren zijn. Wil u controleren of uw huidige sloten voldoen aan het keurmerk? Dit kunt u vinden op de plaat waar het sleutelgat zit. Ziet u het SKG-logo niet staan? Of heeft uw slot maar één ster gekregen? Dan doet u er verstandig aan om uw slot te vervangen.

Kies als inbraakbeveiliging Knokke voor een passend alarmsysteem

Alarmsystemen klinken voor veel mensen nog steeds een beetje overdreven, die systemen werden vroeger vooral gebruikt door bedrijven, winkels of mensen met hele dure huizen. Vandaag de dag kiezen echter steeds meer mensen voor de installatie van een alarmsysteem om hun woning in Knokke te beveiligen. Alarmsystemen zijn tegenwoordig namelijk niet meer zo duur als vroeger én er wordt steeds meer ingebroken. Wat prettig is aan de meeste moderne systemen is dat u ze kunt bedienen vanaf uw tablet of smartphone. U kunt er daarnaast ook voor kiezen om een systeem in combinatie met beveiligingscamera’s te laten installeren. Op deze manier is uw woning in Knokke écht volledig beveiligd. Weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan informeren wij u over een alarmsysteem dat voldoet aan uw wensen.

Inbraakbeveiliging in Knokke

Naast goede sloten en een alarmsysteem, zijn er een aantal dingen die u kunt doen om inbrekers zo ver mogelijk op afstand te houden. Hieronder vindt u een checklist met tips die u kunt opvolgen om uw woning in Knokke met een gerust hart achter te laten wanneer u op vakantie bent.

 • Voorzie uw woning van geluid, daar houden inbrekers namelijk niet van. Geluid doet dieven geloven dat er iemand thuis is. Laat bijvoorbeeld de radio aanstaan als u weg gaat, of zorg ervoor dat u een geluidsopname heeft van hondengeblaf dat eens in de zoveel tijd lawaai maakt.
 • Naast geluid, houdt ook licht inbrekers op afstand. Heeft u iemand in de omgeving die tijdens uw vakantie uw post opruimt, planten water geeft of huisdier voedt? Vraag deze persoon dan zo nu en dan het licht aan te laten, zodat inbrekers niet in de gaten hebben dat u weg bent. U kunt ook gebruik maken van een lichtschakelaar.
 • Berg al uw waardevolle spullen goed op. Inbrekers gaan graag voor de snelle buit en graaien alle waardevolle spullen die in het zicht liggen mee. Denk bijvoorbeeld aan geld, sierraden, uw laptop of zelfs uw autosleutels. Leg al deze spullen op een plek waar inbrekers niet snel zullen komen.
 • Verstop uw huissleutel nooit buiten zodat een ander gezinslid gemakkelijk binnen kan komen. Inbrekers houden uw woning vaak al een tijdje in de gaten, dus de kans is groot dat ze hebben gezien waar u de huissleutel verstopt. Ook kan het dat ze ernaar opzoek gaan en op deze manier gemakkelijk uw huis in kunnen komen.
 • Zorg dat hulpmiddelen zoals vuilniscontainers, gereedschap en ladders zijn opgeborgen op een plek waar inbrekers niet bij kunnen. Dieven zijn creatief en kunnen zonder moeite van een container via uw raam op de eerste verdieping uw huis binnenkomen.
 • Maak gebruik van een buurtapp om uw buren op de hoogte te stellen van uw vakantieplannen. Spreek ook met uw buren af dat u verdacht gedrag in de buurt met elkaar deelt, zo bent u allemaal alert wanneer inbrekers actief zijn in uw buurt.
 • Ook wanneer u maar eventjes de deur uit bent: draai uw deuren op dubbelslot en sluit de ramen. Inbrekers hebben niet lang nodig om uw huis in te dringen, spullen te pakken en weer te vertrekken.

Inbraakbeveiliging in de regio Knokke

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring