Goedkope Inbraakbeveiliging Kapellen

Inbraakbeveiliging Kapellen

Inbraakbeveiliging in Kapellen

Inbraakbeveiliging Kapellen

In België wordt elke dag gemiddeld zo’n 200 keer ingebroken. Met dit aantal in uw achterhoofd is het verstandig om uw woning in Kapellen goed te beveiligen. Vooral wanneer mensen op vakantie zijn slaan inbrekers toe, maar niet alleen dan: ook wanneer u een dagje niet thuis bent loopt u het risico op inbraak. U doet er daarom verstandig aan om uw woning goed te beveiligen. Dit kan bijvoorbeeld door het installeren van goede sloten, een alarmsysteem en camera’s. In dit artikel leest u een aantal mogelijkheden om uw woning inbraakveilig te maken.

Inbraakbeveiliging Kapellen voordelen

Inbraak heeft veel vervelende gevolgen. Niet alleen raakt u waardevolle spullen kwijt, ook kan inbraak een effect hebben op het psychische welzijn. Uw huis is uiteraard de plek waar u zich thuis, veilig en prettig voelt. Wanneer iemand hier ongevraagd naar binnen is gedrongen, kan dat uw gevoel bij uw woning flink aantasten. Het duurt vaak een tijdje voordat u zich weer op uw gemak voelt thuis. Daarnaast kunnen dieven uw woning beschadigen door in te breken, dit kan hoog in de kosten lopen. Wanneer u uw woning goed beveiligt voorkomt u al bovenstaande ongemakken en kunt u uw woning in Kapellen met een gerust hart verlaten.

Inbraakbeveiliging in Kapellen

Wanneer u een alarmsysteem laat installeren, zorg er dan voor dat u een systeem uitkiest dat voorzien is van het kwaliteitslabel. Systemen met dit label zijn uitgebreid getest en voldoen aan de strenge kwaliteitseisen. Wanneer u een alarmsysteem met dit label aanschaft, weet u zeker dat het werkt naar behoren en u inbrekers ver op afstand houdt. Een gemiddeld alarmsysteem van goede kwaliteit kost om en nabij 1500 euro. Er zijn tal van bedrijven die dit soort systemen verkopen, vraag eens bij verschillende bedrijven een offerte aan zodat u alle opties naast elkaar kunt leggen en een weloverwogen keuze kunt maken.

Inbraakbeveiliging Kapellen met alarmsysteem

Wanneer u kiest om uw woning te beveiligen dan is het verstandig om een goed alarmsysteem te laten installeren. Deze elektronische systemen detecteren beweging die er niet hoort te zijn dankzij hun slimme sensoren. Wanneer het alarmsysteem iets meet of detecteert dat niet in de haak is, zal het een signaal afgeven. Er kan bijvoorbeeld een alarm gaan loeien of een fel licht schijnen.

Het alarmsysteem kan draadloos of bekabeld zijn. Een groot voordeel van een draadloos systeem is dat niet overal kabels geplaatst worden om de verschillende onderdelen te verbinden, een nadeel is echter dat andere apparatuur in en rondom de woning de werking van het systeem kan verstoren. Bij een bekabeld systeem heeft u hier geen last van, maar de installatie hiervan kost meer moeite. Soms moeten er muren gebroken worden. Hierdoor kan het systeem in prijs oplopen. Een voordeel is dat het systeem niet op batterijen werkt die leeg kunnen gaan.

Inbraakbeveiliging Kapellen met andere manieren

U kunt, naast de installatie van een alarmsysteem, ook kiezen voor andere mogelijkheden om uw woning te beschermen tegen inbraak. Zo is de aanschaf van sterke sloten al een goed begin. Wanneer inbrekers de sloten op uw woning niet gemakkelijk en snel kunnen forceren, kiezen zij liever voor een andere woning. Kijk daarnaast eens naar lichtsensoren die het licht aanzetten zodra het buiten begint te schemeren of wanneer er iets beweegt. Ook dit simpele en budget-vriendelijke systeem houdt inbrekers op afstand.

Inbraakbeveiliging Kapellen prijs / kosten

Soort InbraakbeveiligingKosten (gemiddeld, incl. btw)
Beveiligd slot€ 50 - € 150
Driepuntsluiting (of meerpuntsluiting)€ 150 - € 250
Inbraakstrip€ 50 - € 80

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring