Goedkope Inbraakbeveiliging Ieper

Inbraakbeveiliging Ieper

Inbraakbeveiliging in Ieper

Inbraakbeveiliging Ieper

De kans dat bij u wordt ingebroken lijkt misschien niet zo groot. Toch zult u merken dat wanneer u eens rondvraagt vrijwel iedereen in uw omgeving wel een inbraakverhaal kent. Op vakantie, een weekendje weg of zelfs wanneer er een snelle boodschap wordt gehaald: het risico op inbraak is aanwezig. Het is daarom belangrijk dat u alert bent en zicht heeft op hoe goed uw woning in Ieper beveiligd is, inbrekers houden vaak nauwlettend in de gaten wanneer u wel of niet thuis bent. Wij informeren u in dit artikel over inbraakbeveiliging die u kunt (laten) installeren.

Inbraakbeveiliging Ieper met veilige sloten

Wanneer u kiest voor goedgekeurde sloten in uw huis, verkleint u de kans op inbraak. Deze sloten kunt u herkennen aan het SKG-logo en kunt u installeren op zowel ramen als deuren. De sloten die voorzien zijn van het logo, zijn goedgekeurd na zorgvuldig testen door Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Er wordt geadviseerd om sloten te installeren met twee of drie sterren, deze zijn namelijk van dermate kwaliteit dat inbrekers ze niet gemakkelijk en snel kunnen forceren, waardoor uw huis in Ieper een stuk beter beveiligd is.

Inbraakbeveiliging in Ieper

Wanneer u uw huis in Ieper heeft voorzien van goede sloten en een alarmsysteem, kunt u uw huis nog beter beveiligen tegen inbraak door een aantal gemakkelijke tips op te volgen. Raadpleeg onderstaande checklist om erachter te komen of uw huis goed beveiligd is tegen inbrekers.

 • Controleer of er geen gereedschap, vuilniscontainers of ladders in de buurt van uw woning in Ieper staan: deze kunnen inbrekers gebruiken als hulpmiddel om naar binnen te komen.
 • Wanneer u een groepsapp heeft met uw buren en/of omwonenden, laat hen dan altijd weten wanneer u een weekendje weg of op vakantie bent. Spreek ook met elkaar af dat u alle verdachte omstandigheden aan elkaar meldt.
 • Inbrekers kiezen meestal voor een gemakkelijke en snelle buit. Laat waardevolle spullen zoals dure zonnebrillen, sieraden, laptops en tablets daarom uit het zicht liggen.
 • Sluit alle ramen en deuren af voordat je weg gaat, ook wanneer dit maar kort is. Draai de deur altijd op slot.
 • Wanneer u de lampen overdag en in de avond aan laat staan, lijkt het alsof er iemand thuis is. U kunt hiervoor een lichtschakelaar gebruiken, maar u kunt dit ook vragen aan degene die de planten water komt geven en post opruimt.
 • Als u een poort heeft, doe dan ook deze consequent op slot. Zorg ook voor licht in de tuin.
 • Verstop nooit uw huissleutels ergens voor de deur zodat iemand anders uit het gezin gemakkelijk naar binnen kan. Hier gaan inbrekers naar opzoek, of ze hebben u de sleutel van een afstand op die plek neer zien leggen.
 • Inbrekers blijven weg wanneer er geluid uit uw huis komt. Heeft u apparatuur die geluiden kan blijven afspelen? Zet de radio aan of speel hondengeblaf af.

Inbraakbeveiliging Ieper met alarmsysteem

Enkel goede sloten zijn tegenwoordig helaas niet altijd meer voldoende. Om uw huis in Ieper echt goed tegen inbraak te beveiligen is het verstandig om een alarmsysteem te laten installeren. Tegenwoordig zijn veel systemen voorzien van de meest innovatieve technologie, waarbij de sensoren niet zichtbaar zijn maar wél hun werk doen. De bediening van de systemen is gebruikersvriendelijk, waardoor deze gemakkelijk in gebruik is. Er zijn tal van alarmsystemen te vinden, laat u eens adviseren om het systeem te vinden dat het best bij uw woning in Ieper past.

Inbraakbeveiliging Ieper prijs / kosten

Soort InbraakbeveiligingKosten (gemiddeld, incl. btw)
Beveiligd slot€ 50 - € 150
Driepuntsluiting (of meerpuntsluiting)€ 150 - € 250
Inbraakstrip€ 50 - € 80

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring