Goedkope Inbraakbeveiliging Geel

Inbraakbeveiliging Geel

Inbraakbeveiliging in Geel

Inbraakbeveiliging Geel

Er wordt steeds meer ingebroken in België, met gemiddeld 200 inbraken per dag is ook uw woning of firma niet vanzelfsprekend beschermd tegen inbraak. Heeft u hier wel eens bij stilgestaan? Daarbij is het belangrijk om goed na te denken over uw inbraakbeveiliging Geel. Wanneer u rondvraagt in uw nabije omgeving komen er waarschijnlijk tal van inbraakverhalen naar boven. En dat is geen prettig idee. Uw woning is uw veilige haven, de plek waar u moet kunnen ontspannen en uzelf kunt zijn. De plaats waar u uw waardevolle apparatuur en spullen met emotionele waarde heeft liggen. Een inbraak kan dit allemaal overhoop schoppen. Wanneer een vreemde uw huis binnendringt en uw spullen meeneemt, kan dit veel vervelende gevolgen hebben. Bij Praesy helpen we u bij een goedkope inbraakbeveiliging Geel om u zo goed mogelijk te beschermen tegen dieven en inbrekers.

Inbraakbeveiliging Geel met veilige sloten

Bent u bekend met het SKG-keurmerk? In België worden veel sloten verkocht met een keurmerk dat aangeeft dát het slot getest is en hoe goed de kwaliteit van dit slot is. De Stichting Kwaliteit Gevelbouw is verantwoordelijk voor de uitgave van dit keurmerk. Wanneer het slot niet goed door de test is gekomen wordt het voorzien van één ster. Kies daarom altijd voor een slot met twee of drie sterren, dan weet u zeker dat inbrekers dit slot niet zomaar kunnen forceren. Dat houdt dieven op afstand, wanneer zij niet snel binnen kunnen komen, slaan ze uw woning in Geel namelijk liever over. Bent u benieuwd of uw huidige sloten het keurmerk bevatten? Kijk dan eens op de plaat van het sleutelgat, hier kunt u het keurmerk vinden als uw slot getest is.

Inbraakbeveiliging in Geel

Naast sterke sloten is het ook van belang om te kiezen voor een goed alarmsysteem om inbrekers op afstand te houden. Alarmsystemen zijn zo ontwikkeld, dat zij beweging detecteren en hier ook op reageren. Wanneer u uw systeem inschakelt zal een alarm loeien wanneer er beweging bij uw woning in Geel plaatsvindt. Tegenwoordig zijn er tal van systemen die verbonden zijn met uw smartphone of tablet, zo bent u direct op de hoogte wanneer het systeem alarm slaat. Dankzij innovatieve technologieën worden de systemen tegenwoordig zelf ook uitgerust met een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel, het is daardoor gemakkelijk om uw systeem handmatig in- en uit te schakelen.

Inbraakbeveiliging Geel met camerabewaking en alarmsysteem

Voorheen werden beveiligingscamera’s voornamelijk gebruikt bij bedrijven zoals supermarkten, magazijnen of kledingwinkels. Dat ligt vandaag de dag net een beetje anders. Er zijn steeds meer particulieren die camera’s laten installeren bij hun privéwoning om dieven weg te houden. En dat is niet zo’n gek idee, gezien inbraakaantallen blijven toenemen. Het grote voordeel van beveiligingscamera’s in het zicht, is dat ze ook preventief werken. U kunt zich voorstellen dat dieven zich liever niet laten filmen. Wanneer u camera’s ophangt, verkleint u de kans aanzienlijk dat inbrekers een poging wagen om uw woning binnen te komen als u niet thuis bent. Wanneer ze dit toch proberen, heeft u de inbrekers in elk geval op beeld. Deze beelden helpen de politie aanzienlijk wanneer zij achter de identiteit van de inbreker proberen te komen.

Inbraakbeveiliging Geel prijs / kosten

Soort InbraakbeveiligingKosten (gemiddeld, incl. btw)
Beveiligd slot€ 50 - € 150
Driepuntsluiting (of meerpuntsluiting)€ 150 - € 250
Inbraakstrip€ 50 - € 80

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring