@import url('https://fonts.googleapis.com/css?family=Source%20Sans%20Pro%3A400%2C400i%2C700%2C700i%7COswald%3A200%2C300%2Cregular%2C500%2C600%2C700%7CPoppins%3A100%2C100italic%2C200%2C200italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic%2C900%2C900italic&display=swap')

Goedkope Inbraakbeveiliging Brugge

Goedkope Inbraakbeveiliging Brugge door Praesy, de #1 specialist in inbraakbeveiliging Brugge (ook met spoed). Bel ons nu!

Inbraakbeveiliging Brugge

Inbraakbeveiliging in Brugge

Diefstal en inbrekers tegen gaan, dan heeft u nu inbraakbeveiliging in Brugge nodig. Neem contact met ons op voor de opties!

Inbraakbeveiliging Brugge

Inbraakbeveiliging Brugge

U ziet vast regelmatig meldingen van inbraken op tv of in de krant of u hoort erover op de radio. In België worden dagelijks zo’n 200 inbraken gepleegd. Daarom moet u als inwoner van Brugge ook zeker niet onderschatten dat de kans aanwezig is dat inbrekers het binnenkort op uw huis zullen munten. Neem dit gegeven serieus en bescherm uzelf en uw woning. Zo voorkomt u dat uw kostbare bezittingen in handen van andere mensen zullen komen. Dat zou natuurlijk zonde zijn!

De voornaamste redenen om voor goede inbraakbeveiliging Brugge te kiezen

Stelt u zich eens voor dat u na een lange dag thuis komt en merkt dat er iemand in huis is geweest. Dat idee geeft u vast de rillingen. Een inbraak kan logischerwijs emotionele schade aanbrengen aan de bewoners van het huis. Daarnaast worden er tal van kostbare bezittingen meegenomen die voor de bewoners van emotionele waarde zijn. Mocht het inbrekers niet lukken om gemakkelijk binnen te komen, dan zal er ook nog eens schade aangericht zijn. Dit moet u kunnen voorkomen.

Liever een goede buur dan een verre vriend

Hoe is uw relatie met uw buren? Weet u wie zij zijn en maakt u weleens een praatje met elkaar? Als dat niet zo is, wordt het wellicht tijd om een kennis te maken. Het hebben van een goede buur kan heel handig zijn. Wanneer u of uw buren van huis zijn, kan de ander een oogje in het zeil houden. Op die manier voelt iedereen zich een stuk veiliger. Merkt u iets verdacht op, laat het uw buren dan direct weten middels een telefoontje. Of start een WhatsApp groep met meerdere buurtbewoners om elkaar op de hoogte te houden.

U gaat op vakantie, en dan?

Een vakantie is iets om naar uit te kijken. Wekenlang bent u misschien al bezig met het treffen van de voorbereidingen. Maar wanneer het zo ver is, moet u nog even over een belangrijk moment nadenken. Namelijk over de keuze om wel of niet op social media aan te kondigen dat u op vakantie gaat. Doet u dit wel, dan kunnen inbrekers hier ook hoogte van krijgen. En dan weten zij dat zij in alle rust uw huis binnen kunnen dringen om mooie en dure spullen mee te nemen. Het is daarom verstandiger om dit niet online te vermelden.

Het begint allemaal bij een inbraakbeveiliging Brugge

Nog voordat we zwaarder geschut in gaan zetten, vertellen we u graag wat u zelf al kunt doen om de beveiliging van uw woning te waarborgen. Zo is het belangrijk dat u elke keer dat u het huis verlaat, let op dat alle ramen en deuren dicht zijn en op slot zitten. Maak het inbrekers niet te makkelijk door iets open te laten staan. Draai iedere nacht uw deur op het nachtslot om er zeker van te zijn dat u niet ’s nachts gewekt wordt door ongenodigde gasten in huis. Dat is het laatste waar u op zit te wachten.

Inbraakbeveiliging in Brugge

Ook plekken in uw huis die minder goed afgesloten kunnen worden, verdienen wat extra aandacht. Zo kunt u eens een controle doen in en rondom uw huis om te zien welke plekken goed beveiligd zijn en welke plekken zwakker zijn. Juist op die zwakke plekken kunt u extra beveiliging aanbrengen in de vorm van veiligheidssloten. Wanneer inbrekers uw woning observeren en zien dat de buitenkant goed beveiligd is, worden zij al met 5 minuten vertraagd in hun inbraakpoging. Ook zal het hen demotiveren en is de kans groot dat zij uw huis voorbij lopen.

U kunt ook kiezen voor een alarmsysteem als inbraakbeveiliging in Brugge

Er zijn diverse alarmsystemen beschikbaar op de markt en het is belangrijk om vooraf goed te bepalen wat uw wensen met betrekking tot dit systeem zijn. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, dus bepalen hoe hoog uw budget is, hoort ook bij de voorbereidingen. Er zijn bekabelde en draadloze alarmsystemen. Een bekabeld systeem is lastiger aan te brengen, maar is wel een stuk betrouwbaarder. De draadloze variant is dan wel gemakkelijk te installeren, maar de frequentie ervan kan verstoord worden door andere apparaten in de buurt. Denk daar dus goed over na.

En wat zijn de extra inbraakbeveiliging Brugge mogelijkheden?

Een alarmsysteem kan uitgebreid worden met allerlei extra’s. En dat is heel handig als je voor een zo compleet mogelijk systeem wilt gaan om uw woning mee te beveiligen. Zo kunt u ervoor kiezen om de beelden die camera filmt, direct te laten opnemen. Handig als u ermee naar de politie in Brugge moet stappen! Of verbind het alarmsysteem met een meldkamer in Brugge, zodat de hulpdiensten ook direct op de hoogte zijn wanneer iemand probeert in te breken. Tot slot kunt u een SMS-functie instellen om uzelf en uw buren op de hoogte te brengen van verdachte activiteiten.

Hoe goed is uw huis verlicht?

Wanneer u niet thuis bent, is het belangrijk om binnen een lamp te laten branden. Zo denken inbrekers wellicht dat het huis toch bewoond is op dat moment. Maar ook aan de buitenkant van uw woning zou goede verlichting aanwezig moeten zijn. Een felle lamp bij de ingang van de voordeur maakt het voor inbrekers bijvoorbeeld al minder aantrekkelijk om een inbraakpoging te doen. Zij zullen zich namelijk niet op hun gemak voelen wanneer zij uw voordeur of ramen proberen te forceren, terwijl zij in de schijnwerpers staan. Goede verlichting kan daarom enorm helpen.

Denk ook eens na over camerabewaking en alarmsysteem

Heeft u veel kostbare bezittingen in uw huis of is uw woning zelf al van grote waarde? Dan is het ophangen van een camerasysteem rondom uw huis helemaal niet zo’n slecht idee. Inbrekers weten dat er bij mooie, grote huizen veel te halen valt. En wilt u voorkomen dat zij uw huis als doelwit nemen, dan kunt u het best één of meerdere camera’s rondom uw huis ophangen. Het idee dat een inbreker gefilmd wordt tijdens een inbraak, maakt het al een stuk minder aantrekkelijk om door te gaan. Zelfs als de camera’s niet werken, schrikken zij inbrekers af.

Inbraakbeveiliging in de regio Brugge

Offerte aanvragen

    OFFERTE AANVRAGEN