Goedkope Inbraakbeveiliging Brasschaat

Inbraakbeveiliging Brasschaat

Inbraakbeveiliging in Brasschaat

Inbraakbeveiliging Brasschaat

Is er bij u thuis wel eens ingebroken? Heeft u al eens rondgevraagd in uw omgeving naar de ervaringen met inbraak? Statistieken wijzen uit dat er in België elk uur, bij ongeveer zeven woningen wordt ingebroken. De tijden dat u uw ramen open kon laten staan wanneer u even boodschappen doet zijn voorbij. Inbrekers zijn slim en houden uw woning nauwlettend in de gaten. Het is daarom verstandig om maatregelen te treffen waarmee u inbrekers zo veel mogelijk op afstand houdt. Er zijn een aantal factoren waar inbrekers niet van houden, een woning met een goed beveiligingssysteem en sterke sloten, bijvoorbeeld. Uw woning in Brasschaat is een stuk veiliger wanneer u hier mee aan de slag gaat. Lees in dit artikel wat u kunt doen voor inbraakpreventie.

Inbraakbeveiliging Brasschaat tegen inbrekers

U bent er natuurlijk nooit honderd procent zeker van dat inbrekers uw huis over zullen slaan, toch kunt u het inbrekers wel zo moeilijk mogelijk maken waardoor de kans erg klein is dat ze uw woning in Brasschaat binnen dringen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat er buiten geen hulpmiddelen staan, die dieven helpen om naar binnen te komen. Zet uw gereedschap, vuilcontainers en ladders altijd in een schuur. U kunt daarnaast gebruik maken van een buurtapp, waar u en al uw buren elkaar laten weten wanneer iedereen op vakantie is. Ook kunt u verdacht gedrag in de buurt met elkaar delen. Zo houdt iedereen een oogje in het zeil. Maar naast deze praktische tips kunt u ook serieuzere maatregelen treffen. Wat denkt u bijvoorbeeld van goede sloten, camerabewaking of een alarmsysteem?

Inbraakbeveiliging in Brasschaat

Wanneer u kiest voor een alarmsysteem, kunt u een systeem kopen dat nauw samenwerkt met camera’s die u in en/of om uw woning in Brasschaat laat installeren. Wanneer u camera’s alleen al in het zicht plaatst, is dit een reden voor inbrekers om niet in de buurt te komen. Zij worden natuurlijk niet graag gefilmd, dit verhoogt voor hen het risico om achter slot en grendel te komen. Wanneer u wel een brutale inbreker treft, dan heeft u deze in elk geval op beeld waardoor de politie meer materiaal heeft om de dief te pakken. Dan bestaat de kans nog dat u uw spullen terugziet. Camera’s kunnen duur uitvallen, maar dit hoeft niet het geval te zijn. Vraag bij verschillende bedrijven eens wat prijsopgaven aan, misschien bestaat er wel een geschikt camerasysteem dat binnen uw budget valt.

Inbraakbeveiliging Brasschaat met veilige sloten

Wanneer u sterke veiligheidssloten op uw deuren en ramen laat plaatsen, is het voor inbrekers niet gemakkelijk om uw woning binnen te komen. Dit houdt inbrekers op afstand. Zij kiezen liever voor een woning waar zij de sloten snel hebben geforceerd, zodat ze niet lang in het zicht staan te rommelen. Kies bijvoorbeeld voor een slot met minimaal twee, maar liever drie sterren, uitgegeven door het SKG-keurmerk. Dit keurmerk komt van een stichting die de sloten uitgebreid heeft getest en vervolgens beoordeeld. De stichting adviseert om sloten aan te schaffen vanaf twee sterren, omdat deze van dermate kwaliteit zijn dat inbrekers ze niet gemakkelijk openbreken.

Inbraakbeveiliging Brasschaat met alarmsysteem

Een alarmsysteem is een systeem dat meerdere apparaten bevat welke met elkaar verbonden zijn. De apparaten hebben sensoren die reageren op beweging. Vindt er beweging plaats in of om uw woning, terwijl u niet thuis bent? Dan krijgt u een melding. Er zijn veel verschillende soorten systemen met verschillende functies. Tegenwoordig kunt u bijvoorbeeld uw systeem vaak op afstand bedienen met uw telefoon of tablet. Ook zijn er alarmsystemen die communiceren met een centrale in de buurt, zodat alle meldingen die uw alarm opmerkt ook daar binnen komen als melding.

Inbraakbeveiliging Brasschaat prijs / kosten

Soort InbraakbeveiligingKosten (gemiddeld, incl. btw)
Beveiligd slot€ 50 - € 150
Driepuntsluiting (of meerpuntsluiting)€ 150 - € 250
Inbraakstrip€ 50 - € 80

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring