Goedkope Inbraakbeveiliging Antwerpen

Inbraakbeveiliging Antwerpen

Inbraakbeveiliging in Antwerpen

Inbraakbeveiliging Antwerpen

In België zijn er gemiddeld zo’n zeven inbraken per uur. Dit betekent dat u over een periode van vijf jaar een kans hebt van één op twintig dat er in uw woning wordt ingebroken. Aangezien u vaak een groot aantal aan dierbare of kostbare spullen in uw huis heeft staan, is het verstandig om een goede beveiliging in en rondom uw huis te plaatsen. Er zijn gelukkig veel mogelijkheden op de huidige markt voor inbraakbeveiliging Antwerpen. Denk hierbij aan speciale veiligheidssloten, camerasystemen en alarminstallaties om ongewenste gasten af te schrikken. Ook voor uw woning in Antwerpen of de omgeving is het een slimme keus om gebruik te maken van een inbraakbeveiliging Antwerpen. Advies en informatie over de verschillende mogelijkheden leest u in onderstaand artikel.

Een van de gemakkelijkste, en goedkoopste, manieren om u woning te beschermen tegen inbraak is via organisatorische maatregelen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is discipline. Het komt namelijk vaak voor dat mensen wel weten dat de deuren op slot moeten doen en het raam niet open moet blijven staan, maar dat ze dit toch vaak vergeten. Enkele van de belangrijkste tips om inbraak te voorkomen zijn allereerst om uw voordeur en achterdeur op het nachtslot te draaien als u de woning verlaat. Verder is het verstandig om alle ramen dicht te doen en deze ook op slot te draaien, om het een inbreker lastig te maken om binnen te komen. Laat ook geen waardevolle spullen achter op tafel, zoals laptops en tablets. Hierdoor wordt het alleen maar verleidelijker voor inbrekers om binnen te dringen.

Inbraakbeveiliging in Antwerpen

Helaas is het niet mogelijk om zich met 100% zekerheid te beveiligen tegen inbraak. Echter, het is taak om het een inbreker zo moeilijk te maken. Inbrekers willen namelijk een makkelijke taak en zullen daarom een moeilijke klus of een risicovolle onderneming het liefst uit de weg gaan. Om u huis te beveiligen zijn er meerdere maatregelen die u kunt treffen. Allereerst is dit door organisatorische maatregelen te treffen, ten tweede de bouwkundige maatregelen en als derde de elektronische maatregelen. Deze drie soorten inbraakbeveiliging Antwerpen zullen in onderstaande alinea’s nog verder worden toegelicht.

Als het huis helemaal leeg is, is het voor inbrekers natuurlijk de ideale tijd om in te breken. Zorg er daarom ook voor dat u niet op social media plaatst dat u op vakantie gaat. Weet dat inbrekers deze berichten ook kunnen lezen en dat ze hierdoor weten dat de kust veilig is om hun slag te slaan. Plak ook geen briefjes op de deur met de tekst dat u op vakantie bent. Geef verder de indruk dat het huis nog gewoon bewoond is. Gebruik lampen met tijdschakelaars, zodat er licht brandt en het huis niet donker en leeg overkomt. Houd de gordijnen ook niet dicht, maar geef een levendige indruk. Verder kan het slim zijn om aan de buren te vragen om een oogje in het zeil te houden en de brievenbus te legen. Al deze tips zullen ervoor zorgen dat inbrekers een stuk minder in de verleiding zullen komen.

Goedkope inbraakbeveiliging Antwerpen

Naast bovenstaande tips zijn er ook aanpassingen die u kunt doen aan uw woning om deze beter te beschermen tegen inbraak. Het is hierbij allereerst belangrijk om de zwakkere plekken van uw woning aan te pakken, zoals deuren, ramen en dakramen. Door speciale veiligheidssloten op deuren te plaatsen, wordt een inbreker enorm vertraagd. Afhankelijk van de classificatie en het keurmerk van het slot kan een inbreker tot wel vijf minuten vertraagd worden. Vaak zullen ze dan afhaken, aangezien ze op zoek zijn naar een gemakkelijk doelwit. Goede sloten kunnen dus van enorm belang zijn om een mogelijke inbraak te voorkomen.

Verder is het verstandig om verlichting bij de voordeur, en rondom het huis te plaatsen. Door gebruik te maken van een bewegingssensor kunt u precies zien wanneer er een beweging wordt gesignaleerd. Naast dat u zelf weet als er iemand in de buurt komt, heeft een lamp ook het effect dat het inbrekers afschrikt. Ze houden er namelijk niet van om in de schijnwerpers te staan en gezien te worden, waardoor een lamp al enorm veel kan bijdragen aan de inbraakbeveiliging van uw woning. Naast lampen met bewegingssensoren kunt u ook kiezen voor schemersensors, die automatisch ingeschakeld worden als het buiten donker begint te worden.

Inbraakbeveiliging Antwerpen met camerabewaking

Rondom winkels en bedrijven zijn er vaak camera’s te zien om het gebouw te beveiligen en tegenwoordig wordt deze vorm van beveiliging ook steeds vaak bij woonhuizen gezien. Het plaatsen van camera’s heeft namelijk ook een zeer goede invloed op de inbraakveiligheid. Zoals hierboven ook al stond vermeld, houden inbrekers er niet van om gezien te worden en al helemaal niet om opgenomen te worden. Door een camera bij uw voordeur of oprit te plaatsen worden inbrekers vaak afgeschrikt. Hierdoor zullen ze vaak niet eens overgaan op inbraak, waardoor u ook geen last zult hebben van eventuele schade.

Een van de argumenten waardoor velen niet kiezen voor camerabewaking zijn de hoge kosten. Echter, afhankelijk van het systeem dat u kiest kunnen deze prijzen enorm meevallen. Op internet kunt u offertes aanvragen bij meerdere bedrijven en de prijzen vergelijken, waardoor u een camerasysteem kunt vinden dat goed aansluit bij uw woning.

Inbraakbeveiliging Antwerpen met alarmsysteem

Als u uw woning echt goed wilt beveiligen, dan is het de vaak de beste optie om gebruik te maken van een alarmsysteem. Dit systeem bevat meerdere apparaten, bewegingsdetectoren en raamcontacten waardoor het een veilig geheel vormt. Een belangrijk onderdeel van inbraakbeveiliging Antwerpen. Daarnaast is het mogelijk om een alarmsysteem uit te breiden met een hoop extra functies. Denk hierbij aan een buitensirene, een combinatie met camera’s met opname, een SMS functie waardoor u altijd en overal op de hoogte blijft en een koolmonoxide- of rookdetector. Ook is het mogelijk om het alarmsysteem te linken aan een centrale in Antwerpen of in de buurt, waardoor elke melding ook op een juiste manier kan worden afgehandeld. Wanneer u goedkope inbraakbeveiliging Antwerpen nodig heeft dan heeft u aan Praesy de juiste!

Inbraakbeveiliging Antwerpen prijs / kosten

Soort InbraakbeveiligingKosten (gemiddeld, incl. btw)
Beveiligd slot€ 50 - € 150
Driepuntsluiting (of meerpuntsluiting)€ 150 - € 250
Inbraakstrip€ 50 - € 80

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring