Goedkope gevelrenovatie Antwerpen

Gevel renoveren Antwerpen

Specialist in Antwerpen

Gevelrenovatie Antwerpen

U bent op zoek naar een gevelrenovatie Antwerpen en u bent nog op zoek naar een firma die dit voor u kan doen? Het kan ook zijn dat u eerst naar meer informatie op zoek bent over de prijs, maar het kan ook zo zijn dat u al het besluit heeft genomen om de gevelrenovatie Antwerpen uit te voeren. Bij Praesy kan u altijd terecht voor een gevelrenovatie, dat tegen een betaalbaar tarief en daarnaast ook door een betrouwbare firma. Of u nu op zoek bent naar kleine of een grote gevelrenovatie Antwerpen, dat maakt voor ons niet uit. We zorgen ervoor dat u altijd hulp kan verkrijgen om dit uit te voeren.

Wanneer u vandaag of een andere dag een gevelrenovatie Antwerpen wilt laten uitvoeren is het belangrijk voor ons om te weten wat u precies nodig heeft, wanneer u dit nodig heeft en wat uw budget is zodat we kunnen bekijken of dit past bij de service die we kunnen leveren. Wilt u met spoed hulp verkrijgen bij de gevelrenovatie in Antwerpen, wilt u een afspraak maken of wilt u een offerte aanvragen voor de gevelrenovatie in de regio Antwerpen? Praesy helpt u graag verder. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gevelrenovatie Antwerpen prijs / kosten (per m2)

Gevelrenovatie Antwerpen binnenkort uit laten voeren en wilt u eerste weten wat de kosten zullen zijn voordat u dit door Praesy laat doen? We kunnen u helpen, ook wanneer u een renovatie met spoed moet laten gebeuren. Bij Praesy zijn we altijd transparant over de prijs van de werken. Vraag nu een offerte aan.

Soort GevelrenovatieKosten (gemiddeld, incl. btw)
Vervanging voegwerk€ 38 - € 42 per m2
Gebroken stenen vervangen€ 8,50 - 12,50 per steen
Dorpsels vervangen€ 28-35 euro per uur
Impregnatie€ 7 - 15 per m2

Gevel renoveren Antwerpen

Een gevel renoveren Antwerpen is heel breed en er vallen veel werken uit te voeren aan uw gevel. Het is echt afhankelijk van wat u nodig heeft. In de meeste gevallen zien we dat het spoedwerken betreft doordat er geen onderhoud is uitgevoerd. Een gevel renoveren Antwerpen is eens in de zoveel jaren nodig om ervoor te zorgen dat deze niet zal vervallen. Maar dat niet alleen, ook zal u onderhoud moeten laten uitvoeren door bepaalde werken aan de gevel te laten doen zodat uw gevel goed blijft en zodat u ook geen andere schade kan verkrijgen. Zo helpen we u graag bij:

 • Uw gevel impregneren waarbij uw vochtproblemen die afkomstig zijn van de gevel opgelost worden
 • Heeft u gebroken stenen en wilt u deze laten vervangen? Dat doen we graag voor u
 • Wilt u het voegwerk vervangen? Ook daarvoor kan u bij ons zijn
 • En natuurlijk doen we ook andere werken aan uw gevel wanneer dat nodig is!

Gevel renoveren Antwerpen mogelijkheden

Zoals u kan lezen zijn er talloze mogelijkheden voor een gevel renoveren in Antwerpen, maar het zal voornamelijk belangrijk zijn om onderhoud uit te voeren zodat u geen andere schade zal verkrijgen. Daarnaast kan het zijn dat u spoedwerken of u werken heeft die ervoor zorgen dat uw gevel weer spik en span wordt. Kortom, er zijn talloze mogelijkheden voor uw gevel renoveren Antwerpen en we helpen u daar graag mee.

Aannemers gevelrenovatie Antwerpen

Bent u op zoek naar een aannemer of onderaannemer voor een gevel renovatie in Antwerpen? Ook daarvoor kan u Praesy en de techniekers inschakelen. We kunnen samen met u bekijken of het voor ons mogelijk is om in aanneming of onderaanneming werken aan te nemen, dat is afhankelijk van het project en de omvang van het project.

Offerte gevelrenovatie Antwerpen aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor een gevelrenovatie Antwerpen, ook dan kan u altijd bij ons terecht. We vragen altijd om foto’s van de gevel zodat we exact weten wat er zal moeten gebeuren. In veel gevallen zal een van onze techniekers bij u op locatie geraken om een offerte op te stellen voor de renovatiewerken Antwerpen.

Gevelrenovatie in de regio Antwerpen

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring