Verlichting

Betrouwbare elektriciteitswerken

100% Kwaliteit

Verlichting

Verlichting is natuurlijk een hele brede term en alles valt hieronder wat betreft het verlichten binnen uw huis, appartement of firma. Verlichting is een van de belangrijkste vormen van elektriciteit, want zonder verlichting zou u eigenlijk niets kunnen doen. U kan zich niet voorstellen dat u zonder licht kan gaan koken, of zonder licht in uw living bezoek zou kunnen ontvangen. Verlichting is daarom ook van essentieel belang.

Wanneer u verlichting nodig heeft is het belangrijk om te bekijken wat voor een verlichting u nodig heeft. Er zijn vele vormen mogelijk. En waar heeft u de verlichting precies nodig? En hoe zit het met de stroomvoorziening of weet u dat niet? Het vervangen van een eenvoudig lampje doet een elektricien natuurlijk niet, maar een lastige lamp vervangen dan weer wel.

Dus wanneer u verlichting nodig heeft moet u aan de volgende dingen denken.

 • Wat voor een verlichting heeft u nodig? Of heeft u hier advies bij nodig?
 • Waar heeft u nieuwe of extra verlichting nodig? Of wilt u hier ook advies voor?
 • Wil u verlichting laten repareren? Ook dit is natuurlijk mogelijk

Bij het plaatsen en/of vervangen van verlichting is het tegenwoordig steeds belangrijker om na te denken over het milieu, maar natuurlijk ook hoe u kosten kan besparen op uw energierekening.

Wilt u uw Verlichting laten vervangen?

Het vervangen van uw verlichting kan u wellicht zelf doen als het eenvoudig is, maar als het een moeilijke klus is dan is het heel verstandig om een elektricien in te huren om dit te laten doen. Elektriciteit is foutgevoelig, en dat kan dan niet alleen gevolgen hebben voor dat ene stukje verlichting, maar voor het hele pand. Heeft u dus een klus die u niet eenvoudig zelf kan doen? Bel ons dan en we zorgen er voor dat deze klus wordt uitgevoerd.

Wilt u uw Verlichting laten repareren?

Is er een probleem met uw verlichting? Merkt u dat de verlichting hapert, soms wel en niet werkt en gewoon niet goed functioneert? Dan heeft u wellicht een probleem met de verlichting of zelfs een groter probleem. Wanneer u uw verlichting wil laten repareren is het verstandig om een vakman te laten komen, de elektricien. Praesy is de juiste partner voor u om u hierbij te helpen.

Wilt u nieuwe Verlichting laten plaatsen?

Heeft u het gevoel dat er niet genoeg verlichting in uw huis, appartement of firma is? Heeft u op een bepaalde plek extra verlichting nodig, of wil u een van de verlichtingen laten vervangen? Alles is mogelijk, zolang u zelf maar weet wat u precies wil. Als u niet precies weet waar of welk type verlichting u wil dan kunnen we u hier ook bij helpen. We kunnen u op maat van advies voorzien.

De Verlichting is kapot, wat kan ik doen?

Antwoord: Heeft u ergens een kapotte verlichting en wil u weten wat u kan doen aan de kapotte verlichting? In de meeste gevallen kan u de verlichting repareren of laten vervangen. Heel soms speelt er een dieper probleem, maar vaak is dit echter niet het geval. Wil u er voor zorgen dat uw verlichting weer werkt? Neem dan contact met ons op.

Waarom valt mijn Verlichting telkens uit?

Antwoord: Ondanks het vervangen van een lamp of meerdere lampen blijft uw verlichting telkens maar weer uitvallen. U weet maar geen raad met waarom de verlichting telkens uitvalt? Het telkens uitvallen van uw verlichting kan een diepere oorzaak hebben. Om dit goed te onderzoeken zal de elektrieker langs moeten komen om dit te bekijken. Vaak kan het probleem ter plekke opgelost worden.

Wat te doen bij: Verlichting slaat uit

Antwoord: Wanneer u merkt dat de verlichting telkens uit slaat dan valt er voor u vrij weinig te doen om uw verlichting weer werkend te krijgen. Wanneer u merkt dat dit gebeurd zal u contact met ons op moeten nemen. De elektrieker zal bij u langskomen, de situatie bekijken en het probleem direct oplossen.

Wat is de prijs van nieuwe Verlichting plaatsen?

Een echt directe prijs kunnen we u niet geven voor het plaatsen van nieuwe verlichting. Dat is echt afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Uit ervaring weten we dat de prijs voor het plaatsen van nieuwe verlichting vaak tussen de 100 – 200 euro zal zijn.

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring