Rookmelder

Betrouwbare elektriciteitswerken

100% Kwaliteit

Rookmelder

De slogan van de brandweer wat betreft rookmelders is “rookmelders redden levens”. En het is dan ook niet voor niets dat het hebben van een rookmelder een van de slimste investeringen is die u kan doen in uw appartement, huis of firma. De meeste slachtoffers bij een brand vallen door het inademen van rook. Als je slaapt, ruik je namelijk niets. Je neus werkt niet. Je oren werken echter wel, waardoor een rookmelder dus het ideale apparaat is om levens te redden.

Wanneer een koelkast of een ander apparaat kortsluiting krijgt en brand veroorzaakt, zullen er gassen vrij komen waar u binnen enkele minuten al buiten bewustzijn van kan raken. Een rookmelder kan u dus laten weten wanneer dit het geval is en dan ook uw leven redden.

In de hal en in de overloop is het verstandigst om een rookmelder te plaatsen. Mocht u een ruim budget hebben dan is het verstandig om deze in alle slaapkamers en in de woonkamer te plaatsen.

 • Op elke verdieping, en dan tegen het plafond
 • Niet in de buurt van een ventilatie!
 • In iedere slaapkamer en woonkamer

Wilt u een Rookmelder laten vervangen?

Wanneer u rookmelder niet meer werkt, of wanneer u het gevoel heeft dat uw rookmelder niet meer veilig is dan is het natuurlijk verstandig om de rookmelder te laten vervangen door een andere. En een rookmelder is zeker iets wat u niet zelf zal moeten vervangen. Een rookmelder kan van levensbelang zijn, en het goed monteren van een rookmelder dus ook.

Wilt u een Rookmelder laten repareren?

Is de rookmelder kapot en wil u deze graag laten repareren? Dat bent u aan het juiste adres. De reparatie van een rookmelder kan in veel gevallen een eenvoudig klusje zijn, maar soms is het helaas noodzakelijk om deze geheel te vervangen. De elektrieker zal een kijkje moeten nemen wat er precies moet gebeuren om u te helpen.

Wilt u een Rookmelder laten plaatsen?

Een Rookmelder plaatsen is een verstandig besluit en een zeer goede investering. Een rookmelder kan namelijk levens redden. Wanneer u ons belt kunnen we u goed adviseren over waar de rookmelders geplaatst zullen moeten worden om een zo goed mogelijk resultaat te leveren. Daarnaast zorgen we er natuurlijk voor dat deze geplaatst worden.

De Rookmelder is kapot, wat kan ik doen?

Antwoord: Wanneer de rookmelder of meerdere rookmelders in uw appartement, huis of firma kapot zijn is het van belang om deze zo snel mogelijk te laten repareren of vervangen. Het is dus van belang dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt. Met kapotte rookmelders heeft u een gevaarlijke situatie. Vaak kan een rookmelder gerepareerd worden, en indien dit niet mogelijk is kan deze vervangen worden.

De Rookmelder heeft een storing, wat kan ik doen?

Antwoord: Wanneer u merkt dat de rookmelder niet goed functioneert is het van belang om deze te laten controleren door een elektrieker. Die kan beoordelen of de rookmelder gerepareerd moet worden of dat deze vervangen zal moeten worden. Het is daarom van belang om een rookmelder zo snel mogelijk te laten testen wanneer u merkt dat er een storing is.

De Rookmelder piept en blijft piepen, wat te doen?

Antwoord: Een van de meest vervelende storingen die u kan ervaren is een storing van de rookmelder wanneer deze piept en maar blijft piepen. Het enige wat werkt is de rookmelder uit te schakelen, maar dit is natuurlijk wel heel gevaarlijk. Want als het een storing is zal de rookmelder gerepareerd moeten worden, en als het geen storing is zal er toch moeten worden gekeken of er niet iets anders aan de hand is. Al met al, bel altijd een elektricien om te bekijken wat er aan de hand is!

Wat is de prijs van een rookmelder?

Het is heel erg afhankelijk van wat er moet gebeuren, want wilt u een rookmelder plaatsen of vervangen? Of wilt u de huidige rookmelder juist repareren? In al die situaties zullen we moeten bekijken wat er precies moet gebeuren aan werkzaamheden. Daarnaast is het ook van belang wat voor een rookmelder u exact heeft. De een is wat goedkoper dan de ander. Bel ons en we komen er altijd samen uit!

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring