Elektrapunt

Betrouwbare elektriciteitswerken

100% Kwaliteit

Elektrapunt

U heeft stroom nodig op een bepaalde plek in uw huis, appartement of firma en u komt tekort aan stroomvoorzieningen? Dan kan een elektrapunt u helpen in dat tekort. Op een elektrapunt kan u, als u deze laat aanleggen, een stopcontact of een schakelaar laten plaatsen voor verlichting. Maar u zou bijvoorbeeld ook een dimmer kunnen plaatsen op een elektrapunt. Kortom, het komt er op neer dat u een elektrapunt nodig heeft als u een tekort heeft aan stroomvoorziening op een bepaalde plek.

Wanneer u een elektrapunt nodig heeft dan betekent dit in de praktijk vaak het volgende:

 • Een extra elektrapunt betekent het doortrekken van leidingen
 • Soms betekent dit freeswerk in muren
 • En dit betekent ook daadwerkelijk het aansluiten van een stopcontact of verlichting

Kortom, het is niet zomaar even een klusje dat u kan doen. U moet hier genoeg ervaring mee hebben. En zelfs als u dit heeft, dan blijft het een lastige klus. Ons advies zou altijd zijn om een elektrieker te laten komen om elektrapunten aan te leggen vanwege de gevoeligheid. Fouten maken in elektriciteit kan cruciaal zijn voor al uw elektriciteit. Te veel stroom op een elektrapunt kan bijvoorbeeld voor kortsluiting zorgen, en het niet afsluiten van de stroom voordat u begint kan betekenen dat u onder stroom komt te staan.

Wilt u een Elektrapunt laten aanleggen?

Wanneer u een elektrapunt aan wil laten leggen dan is het belangrijk dat u dit niet zelf doet, tenzij u echt heel veel ervaring heeft. Zo gelden er ook regels voor afstanden en andere zaken die belangrijk zijn voor het aanleggen van een elektrapunt. Heeft u hulp nodig bij het aanleggen van een elektrapunt of wil u tips of consultatie? Praesy is een partner op elk gebied.

Wilt u een Elektrapunt laten controleren?

Wanneer u het gevoel heeft dat er iets mis is met een elektrapunt in uw huis, appartement of firma dan kan u een elektricien langs laten komen om te bekijken of er iets mis is met het elektrapunt. De elektrieker kan controles uitvoeren, meten en bekijken wat er mis zou kunnen zijn.

Wilt u een Elektrapunt laten verleggen?

Het kan zijn dat u een stopcontact op een andere plek in huis wil, of dat u een verlichting of dimmer op een andere plek zou willen dan nu het geval is. Alles is mogelijk op het gebied van verleggen, maar er zal wel goed nagedacht moeten worden over hoe dit uitgevoerd zal moeten worden. Het verleggen van een elektrapunt klinkt eenvoudig, maar er moet aan alles gedacht worden.

Een Elektrapunt is kapot, wat kan ik doen?

Antwoord: Wanneer een elektrapunt kapot lijkt te zijn is het verstandig om een elektrieker langs te laten komen om te bekijken wat er zou moeten gebeuren om dit probleem op te lossen. De elektrieker kan vaak direct ter plaatse het probleem verhelpen, maar soms is een vervolgafspraak nodig om dit probleem op te lossen. Heeft u dus een kapot elektrapunt en hulp nodig? Bel ons direct.

Hoe kan ik een Elektrapunt aanleggen?

Antwoord: In een paar woorden uitleggen hoe u een elektrapunt kan aanleggen is helaas niet mogelijk, en dat willen we eigenlijk ook niet doen. Een elektrapunt aanleggen of verleggen is heel gevoelig, en u moet hier echt onwijs veel ervaring in hebben. Het niet hebben van deze ervaring kan er voor zorgen dat u schade aanricht aan uw huis, appartement of firma. We raden het dan ook nooit aan om dit zelf te doen zonder ervaring. Laat altijd een elektrieker komen om dit werk uit te voeren.

Wat te doen bij: Elektrapunt werkt niet meer, lijkt kapot

Antwoord: Een stopcontact of verlichting werkt niet meer? Het vervangen van het stopcontact of verlichting biedt ook geen resultaat? Dan kan het zijn dat er iets mis is met het elektrapunt. Ons advies is om een elektrieker te laten komen om te bekijken wat er mis zou kunnen zijn.

Wat is de prijs van een Elektrapunt aanleggen?

Het aanleggen van een elektrapunt is echt heel afhankelijk van wat er moet gebeuren. Is het simpel het doortrekken van leidingen, of zal er ook freeswerk moeten gebeuren. Vaak zal het aanleggen of verleggen van een stopcontact of verlichting rond de 150-200 euro kosten. Wanneer u echter iets exotisch wil, dan zal dat duurder uit kunnen vallen. U kan altijd even met ons overleggen over wat de kosten zullen zijn.

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring