Dak met asbest vervangen

Asbest dak vervangen

Is dat verplicht?

Asbest dak vervangen

Voor uw gezondheid en de gezondheid voor uw omgeving is het verstandig om een asbest dak te vervangen, want we weten dat talloze huizen, appartementen en andere gebouwen nog steeds een asbest dak tot de dag van vandaag hebben. Een asbest dak vervangen is niet zomaar een van de dakwerken die iedereen kan en wil doen, want het gaat om gevaarlijke stoffen die schadelijk kunnen zijn. De meeste dakwerkers zullen dit dan ook niet willen doen, maar gelukkig kunnen we u helpen bij het verkrijgen van een specialist in een asbest dak vervangen.

Asbest dak vervangen verplicht

Een asbest dak vervangen is tot nu nog niet verplicht, maar dat zal in de toekomst wel veranderen. Tegen 2034 en tegen 2040 zullen de meeste asbest daken en andere objecten vervangen moeten worden. Hoewel daar nog even de tijd voor is is er geen tijd te verliezen, want er zijn talloze woningen en panden die nog beschikken over een asbest dak en dat zorgt er dus voor dat er behoorlijk veel werk te gaan is. Er zijn daarnaast niet veel firma’s die een asbest dak kunnen of willen vervangen.

Asbestleien dak vervangen

Een van de werken die we voor u kunnen doen is het vervangen van astbest leien op uw dak en dat doen we door speciaal gerief (maar ook door speciale pakken aan te trekken). Zoals u weet is asbest gevaarlijk voor de gezondheid en zullen er dus specialisten bij u moeten geraken om uw asbestleien op uw dak te vervangen. Belangrijk is dat de specialist samen met u zal bekijken welke werken er zullen moeten gebeuren, hoe de asbestleien op uw dak vervangen moeten worden en met wat u deze wil laten vervangen.

Offerte aanvragen via Praesy

Wanneer u een asbest dak of asbestleien op uw dak wil laten vervangen dan kan u direct een offerte aanvragen, waarbij u vaak al dezelfde dag een offerte kan ontvangen. Wat belangrijk is om te weten welke werken er uitgevoerd moeten worden, om hoeveel m2 het gaat. Als u een foto toe kan voegen van uw dak dan zal dat ons helpen om een offerte voor u op te stellen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte!

Asbest dak vervangen prijs en kosten

Type werkKosten per m2 (vanaf, incl. btw)
Vervangen van een asbest dak of asbestleien€ 15

Kan ik subsidie krijgen?

Ja, het is mogelijk om subsidie te krijgen voor het vervangen van asbest of asbestleien. Dit kan u bij de netbeheerder Fluvius doen. U zal moeten aangeven wat u precies wil doen en de grootte van de omvang van het vervangen van de asbest. Zodra dat duidelijk is zal er gekeken worden of u in aanmerking komt voor een subsidie en hoe groot de subsidie zal zijn.

Offerte Aanvragen

    Naam
    Email
    Ervaring in één zin
    Beoordeling
    Uitgebreide ervaring