Buitengesloten Male

Male 24/7 bereikbaar

30 minuten in Male

Buitengesloten Male

U bent buitengesloten Male en u wilt weer binnen geraken? De vraag die we meestal dan stellen, wat heel belangrijk is voor de depannage die moet gebeuren, is hoe u zichzelf buitengesloten heeft. Heeft u zich buitengesloten Male door een sleutel die u kwijt bent? Is uw sleutel afgebroken in het slot? Of is uw deur of slot defect waardoor u dus niet binnen kan geraken. Er zijn heel veel mogelijkheden waardoor u niet meer binnen kan geraken en dus buitengesloten Male bent. De reden waarom dit zo belangrijk is is omdat dit invloed zal hebben op de technieker die een interventie zal moeten uitvoeren bij uw deur. Hieronder leest u exact welke invloed dit heeft op de depannage.

 • Deur of slot defect? Daarin zijn verschillende situaties mogelijk, maar als het om een slot gaat dan zal het slot uitgeboord moeten worden. Dit betekent dat u daarna binnen kan geraken, maar het slot zal wel vervangen moeten worden met een nieuw slot. Dit betekent ook dat u nieuwe sleutels krijgt, minimaal drie om precies te zijn.
 • Sleutel vergeten of kwijtgeraakt? Dan is het afhankelijk of het slot dicht is gedraaid of niet of we uw slot moeten uitboren. Als het slot is dichtgedraaid zullen we uw slot uitboren en ook vervangen.
 • Sleutel afgebroken in het slot? In de meeste gevallen kunnen we het stukje sleutel dat in het slot vast zit er uit halen en dus zonder schade de deur openen. Als u een reservesleutel heeft dan kan u gewoon dit slot blijven gebruiken, maar als dit niet het geval is dan kunnen we uw slot vervangen.

Buitengesloten in Male

Zoals u heeft kunnen lezen is buitengesloten in Male geraken niet plezant, maar er is altijd een oplossing te bedenken door de slotenmaker Male.

Buitengesloten in de regio Brugge

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring