Amerikaanse koelkast aansluiten

Aansluiting Amerikaanse koelkast

Op waterleiding of kraan

Amerikaanse koelkast aansluiten

Een Amerikaanse koelkast aansluiten klinkt eenvoudig, maar dat is het niet voor iedereen die niet handig is. U wilt daarnaast ook nog eens ervoor zorgen dat dit op de juiste manier wordt gedaan en dan is het verstandig om een specialist in te schakelen. Zo zorgt u ervoor dat bij de Amerikaanse koelkast aansluiten geen fouten worden gemaakt waardoor u straks met een lek of andere problemen zal komen te zitten. Wanneer u een technieker van Praesy langs laat geraken zal u er zeker van zijn dat uw Amerikaanse koelkast aansluiten in goede handen is.

 • Mocht er nog geen aansluiting zijn, dan zorgen we er voor dat die er komt. Dus via de waterleiding of via een kraan, we kunnen er altijd een bij laten maken

Amerikaanse koelkast aansluiten op waterleiding

Bij de meeste Amerikaanse koelkasten zal u een ijsblokjesmaker hebben of een andere functionaliteit waar u water voor nodig zal hebben. De aansluiting op een waterleiding zal dan nodig zijn om ervoor te zorgen dat dit ook gebruikt kan worden. Daarvoor kunnen we ook zorgen. We kunnen een extra aansluitpunt voor u maken als dit nog niet bestaat.

Amerikaanse koelkast aansluiten op kraan

Ook kunnen we de Amerikaanse koelkast aansluiten op uw kraan, maar het kan zo zijn dat u wellicht een nieuwe kraan wilt gebruiken hiervoor. Ook hiervoor is het mogelijk om een nieuw aansluitpunt met kraan te laten maken. Zo kan u ervoor zorgen dat u toch een extra punt hebt waarbij u andere kranen en aansluitpunten vrij kan houden.

Aansluiting Amerikaanse koelkast

Aansluiting Amerikaanse koelkast is waarschijnlijk niet iets wat u direct zelf kan omdat het zo kan zijn dat u een nieuwe aansluiting nodig heeft aan uw waterleiding. Zo zal u misschien een nieuwe kraan willen en dan is het verstandig om dit over te laten aan een specialist die dit vaker heeft gedaan zodat er geen lekkages of andere problemen zich voor gaan doen. Wat kunnen we dan exact voor u betekenen bij de aansluiting van een Amerikaanse koelkast?

 • U zal geholpen worden bij de aansluiting aan een kraan of waterleiding. Het kan ook zo zijn dat deze aansluiting nog niet bestaat en dat u dus een nieuwe wilt. Zo kan u de Amerikaanse koelkast aansluiten op dit nieuwe aansluitpunt

Waterleiding aanleggen Amerikaanse koelkast

Een waterleiding aanleggen voor uw Amerikaanse koelkast zal nodig zijn als u nog geen aansluitpunt heeft waar u uw koelkast aan kan sluiten. Vaak zal dit het geval zijn, omdat u geen extra punten heeft los van de leidingen die al bezet zijn. Zo zullen we een extra punt voor u kunnen maken zodat uw Amerikaanse koelkast een eigen aansluitpunt heeft.

Waterleiding Amerikaanse koelkast

Wanneer u Praesy nodig heeft voor een nieuw aansluitpunt waarbij u uw Amerikaanse koelkast aan kan aansluiten, dan zorgen we ervoor dat we met spoed bij u kan geraken. Het kan zijn dat uw koelkast er nog niet is en dat u een afspraak wilt maken zodra die is gearriveerd. Dat is altijd mogelijk. Wilt u rap hulp? Bel ons dan direct!

Offerte Aanvragen

  Naam
  Email
  Ervaring in één zin
  Beoordeling
  Uitgebreide ervaring